Da Se poate Ca nici el la 19 ani nu poate fii foarte matur.dar mai ramane ceva.ca el e major iar ea minora!
Normal ca poate, dar sa fie atenta si sa-l studieze pe acel baiat! Sa nu-si bata joc de ea, sa regrete apoi toata viata
Iubitul meu are 19 ani, eu 15.Probabil te gandesti la ce zice lumea cand afla de varsta? Mm, da! Nimeni nu mi-a zis vreodata ca e pentru mine, ca e prea mare, ca vrea doar sa se culce cu mine! Daca i-am ascultat? Nu.Inima mea nu zicea asta,asa ca am vorbit cu el in continuare,si surpiza? Este un baiat super de treaba. Daca mi-a pomenit vreodata de sex? Da! Dar i-am explicat ca NU voi face asta pana nu ma simt pregatita. A inteles, oricum nu are incotro. Daca ne-am certat vreodata? Da, exista intotdeauna certuri, neintelegeri, infidelitate si nu tine de varsta.Cand ne certam,imi mai zice ''tu esti copila ma!'',dar nici el nu e cel mai matur. De acord cu faptul ca nu avem aceeasi mentalitate, fiindca el e baiat, e mai mare si alte alte interese.Dar dupa ce vei fii cu el o perioada, nu se poate sa nu aveti interese comune, in mare parte.De ce ti-am povestit toate lucrurile astea? Fiindca vreau sa intelegi ca nu toti sunt asa cum se spune : '' e prea mare,esti doar un copil, te fraiereste! ''. Stai linistita, daca vezi ca nu e de tine, ca urmareste un singur lucru. nu e sfarsitul lumi, o termini si gata.Fii atenta si la ce fel de baiat este, daca il vezi serios, incercarea moarte n-are. Crede-ma, chiar o sa simti pe pielea ta daca o fata mai mica poate fi cu un baiat mai mare.Intuitie feminina!
:*
Baftaa!
Daca era atat de dezvolatata "psihic", nu mai avea nevoie de parerea altora.
Copiii in ziua de azi...
Sincer,nu prea sunt de acord, deoarece baiatul sigur vrea doar sa isi bata joc de ea! Nu cred ca este un baiat care vrea sa iasa cu o 'ciutanca'de 14 ani...Da, poate are forme, dar nu asta este tot ce conteaza, conteaza si psihicul si la 14 ani, poate tu crezi ca este dezvoltat, dar nu este chiar asa.Ai grija si gandeste-te mult la ce vrei sa faci!
La 14 ani nu e de ajuns de "dezvoltata" psihic, fizic mai merge.
Baiatul de 19 ani este prea mare pentru ea. Ce poate fi atat de serios intr-un major si o copila totusi? Ea este naiva, iar el o sa se joace putin cu ea. Rareori baiatul este mai serios.
Ai mare grija, probabil ai vorbit de "situatia ta". Daca totusi o sa te lasi pacalita de el, fi atenta pe parcurs.
Take care.
Pentru mine idiotenia asta cu "dragostea nu are varsta" e o aberatie. Sa zicem ca 4 ani diferenta nu ar fi o tragedie. Dar mare grija ca interesele lui cu siguranta vor fi diferite de ale tale. Dupa parerea mea tu esti la varsta la care ar trebui sa te bucuri de viata nu sa ti-o complici dar este alegerea fiecaruia. Doar sa fii atenta sa nu isi bata joc de tine.
Pai da, poate fi. varsta nu conteaza intr-o relatie atata timp cat exista iubire si intelegere
Da se poate! Diferenta nu este mare iar daca fata stie ce vrea de la viata si nu se lasa calcata in picioare e foarte bine
Pai dupa parerea mea se poate adica dragostea nu are varsta corect si depinde daca se plac unul pe celalalt si sunt dispusi sa infrunte orice obstacol nu exista nici o lege pentru asta sper ca te-am ajutat o zi buna