Referitor la prima intrebare, eu chiar cred ca si baietii iubesc intens si ca se gandesc la persoana iubita inainte sa adoarma, de exemplu iubitul meu cand nu poate sa doarma ma suna ...si imi spune ca nu poate sa doarma ca se gandeste la mine,si chiar ma iubeste mi-a arata`o d multe ori, eram odata in fata unei biserici si a strigat noaptea foarte tare "te iubesc" asta e doar un exemplu, poate sunt eu norocoasa.
Poate ca da... poate ii este frica sa primeasca un raspuns.Mai bate si u un apropo si fa`l sa intelega ca acum e altul raspunsul tau.
Deci in primul rand da si in al doilea rand eu ma culc doar cu gandu la ea in fiecare seara deci tot da si la ultima intrebare.din moment ce i'ai spus odata nu.ce mai vrei de la el acum
ori ii e frica de un nou esec, ori nu tine atat de mult la tine incat sa mai vrea sa incerce odata
Se teme normal sa nu primeasca refuz.De aia nu mai zice nimic, si stai linistita ca nici fetele nu sunt mai active intr-o relatie, iti spun din proprie experienta.Depinde de persoana.
@InNa : a strigat noaptea cand nu era nimeni de iubesc... asta dovesteste iubirea!
Sarut-mana! Vrei un raspuns scurt sau lung? Cel scurt ar fi "DA"! Cel lung implica mai multi factori. Insa cert este faptul ca un barbat poate iubi la fel de intens sau poate chiar mai intens decat o femeie, dar totul depinde de persoana care o ai langa tine: daca este mai sentimentala, mai rece. Si in legatura cu ganditul la persoana iubita inainte de culcare, trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare persoana este diferita si nu avem cum sa stim... putem doar sa banuim. In ceea ce te priveste, fii tu cea care il intreaba lucrurile astea daca vezi ca el nu vrea; poate nu e cu rea vointa, ci poate e doar mai timid.
Eu asa cred.Un baiat care ma place a zis ca el asta simte, ca ma vede peste tot
Sigur se teme ca il vei refuza, incearca sa faci tu primul pas. uneori si eu ma gandesc daca baietii iubesc la fel de intens ca noi.
Pai clar ca baietii pot iubi la fel de intens ca fetele si sunt sigura ca se gandesc la persoana iubita nu numai inainte de culcare, ci tot timpul. Si sunt la fel de sigura ca baiatul te place. Daca el a intrebat o data si u l-ai refuzat, clar ca nu mai are incredere. Dar de ce nu il intrebi tu? Poti de ex sa il intrebi > Cred ca sti daca are sau nu pe cineva, dar intrebarea asta e binevenita(in cazul meu functioneaza). Dupa care poti sa ii spui ca de ultima data cand te-a intrebat daca vrei sa fiti impreuna te-ai mai maturizat si nu mai esti fata aceea timida(chestii din astea, intelegi u,, daca as putea da timpul inapoi raspunsul meu ar fi altul''...de aici lasa lucrurile sa vina de la sine, el isi va da seama ce vrei sa spui si totul va decurge in favoarea ta. Eu oricum iti urez multa bafta si sa fi fericita alaturi de persoana la care ti!
farcry444 întreabă: