| JustMe324 a întrebat:

Ofofof, TPU, de ati stii voi ce este in sufletul meu sad... sa zicem ca sunt impreuna cu o fata,, timida" pe care o iubesc enorm, deci nici nu va puteti imagina cat de mult tin la ea. Ea are ce are cu ascunsu asta, ca imi bag ceva in ellaughing, ma enerveaza la culme ascunsul ( gen sa nu afle lumea ca suntem impreuna). Acuma au mai aflat ceva persoane, si totusi am vorbit cu ea, si am ajuns la concluzia ca nu ne mai ascundem deloc, dar am observat ca daca vine cineva la ea si o intreaba daca suntem impreuna ca neau vazut probabil ca petrecem mult timp impreuna, ea neaga incontinu, adica zice ca nu suntem. Detest chestiile astea, i-am spus si ei in fata, ca urasc astea, si ma ia cu,, iubitu, stiu, o sa vad ce fac ", numai asta aud angry. Deci va rog, ajutati-ma, ca innebunesc aici, ce sa fac?
1. Daca aveti chef de mishtouri ducetiva la urmatoarea intrebare.
2. Multumesc anticipat big grin happy

Răspuns Câştigător
| Ally73 a răspuns:

Aliy,crede-ma si eu fac la fel dar nu pentru ca nu-l iubesc il iubesc ff mult si e totul pentru mine dar sunt multi care barfesc eu sincer cred ca ar trebui sa vb mai mult cu ea si nu trebuie sa crezi ca nu te iubeste poate fata te iubeste enorm daca vb mai mult despre asta sigur deci sigur va accepta daca te iubeste mult noroc si ai grija sa nu faci vreo prostie da?kiss

| JustMe324 explică (pentru Ally73):

Mz Mz de sfat big grin...laughing o sa iau in calcul ce ai ziswinking Sper sa nu fac nici o prostie laughing

18 răspunsuri:
| Cristinutzzzza a răspuns:

Deci eu iti zic cum am fost eulaughing Mam cuplat cu un coleg de clasa cu care tot asa imi petreceam timpul f mult si mam cuplat cu el pentru ca se purta cu mine frumos insa imi era nu stiu oare cum rusine sa afle lumea pentru ca stiam ca va zice huu tu cu ala umbli si va comenta lumea.si am tinut secret apoi i-am dat papuci neafland nimeni.ca dupa 1 an ne-am luat iar si a 2 zi eram cu el de mana in vazu tuturor si si acum suntem impreuna. Poate feti i urat de ce vor zice prieteni de ce va zice lumea.lumea poate influenta o persoana f mult depinde de cat timp sunteti impreuna f mult.Insa daca ti se pare urat ce face(ceea ce si mie mi se pare urat ce am facut) spune-i frumos deci eu te iubesc daca tie rusine cu mine sau tie urat de ce va spune lumea inseamna ca nu ma iubesti destul si ca iti pasa de lume mai mult decat de mine. apoi vezi reactia ei abia atunci iti vei da seama de fapt ce simte pentru tine.pentru ca tu o iubesti si vrei sa vada toata lumea si sa stie toata lumea ca sunteti un cuplu la fel ar trebui sa fie si ea daca te iubestehee heefunda?

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Poate ii este rusine cu tine...

| m1xa3la a răspuns:

Aliy treaba cu ascunsu mie nu imi place... poate e timida decat cand e cu tine stai d vorba inca odata cu ea si spune-i ca lumea tot va afla la un moment dat j daca stati sa va luati dupa gura lumii o saa ajungeti sa va urati reciprok.ca sa nu zic k va puneti streangu de gat.bafta

| Ally73 a răspuns:

Aliy,crede-ma si eu fac la fel dar nu pentru ca nu-l iubesc ci pentru ca lumea barfeste mult.sunt sigura ca ea tine la tine.sunt mai mult ca sigura de asta pentru ca daca e de treaba fata nu cred ca sta cu tine doar asa de dragul de a sta ai grija ce faci sa nu o ranesti desi daca te iubeste nu va baga foarte mult prostiile tale in seama vb mai mult cu ea si se va rezolva.iti garantez eu.kiss

| Ally73 a răspuns:

Deci sper ca te-am ajutat vezi ce faci in continuarekiss

| Ally73 a răspuns:

Eu nu stai linistit am grija dar o singura intrebare:esti sigur ca ea te iubeste la fel de mult cum o iubesti si u?kiss

Mei da, sunt sigur ca ma iubeste si ea, dar nu stiu ce are, sti u la ce ma referhee hee

| Ally73 a răspuns:

Daca sti ca si ea te iubeste o ff bine.totul e mai simplu cad sti asta si poate chiar vei reusi din moment ce sti asta. poate ca prima data va fi mai greu dar dupa sigur nu vor mai fii probleme.iti garantez eu astawinkinga da! si te rog sa imi spui cand esti sigur ca totul e asa cum vrei u! bafta in continuare si ai grija de tine(sti u la ce ma refer)si.grabestete (sti cu ce)sigur ii e dor de tine si vrea sa te vada mai repedekiss

Totul e perfect, o iubesc prea mult ca sa nu fie asa love struck...big grin

| Ally73 a răspuns (pentru JustMe324):

Cum mai merge cu ascunsuul?:*:*

| LoveYouR a răspuns:

Asa faceam si eu cu fostul iubit deoarece nu ma mandream cu el.Inseamna ca ea crede ca o faci de ras, sau nu se mandreste cu tine, sau nu te iubeste indeajuns.Sunt fata si am facut si eu la fel ca ea...deci asta face si ea.Incearca sa ai o discutie cu ea pe tema asta. Sper ca totul sa fie bine.Mult succes!:*

| NooNameD a răspuns:

Stiu ce e in sufletul tau, stai linistit!happy Stii.sigur ca te iubeste?:* Poate se ascunde ca.ii este rusine cu tine si asta chiar e URAT! straight face Puii mei. daruieste`i ceva, sa-i placa. Si roag`o sa nu se mai ascunda, daca chiar te iubeste, n`o s`o intereseze chiar asa de mult parerea celoralalti :* Bafta, Kiss! happy

| antalka96 a răspuns:

A mai avut relatii inainte?

| JustMe324 explică (pentru antalka96):

Nu, este prima relatie seriosa, sa zic asa, pentru ea, eu am mai avut happy

| antalka96 a răspuns (pentru JustMe324):

De aceea este timida... Nuti face griji. O sa fie bine. Ai putina rabdare cu ea... Sa va tina mult si bine

| antalka96 a răspuns (pentru JustMe324):

E clar atunci... e mai timida la inceput. o sa fie bine crede-ma. ai putina rabdare cu ea. sa va tina mult si bine

| Madda86 a răspuns:

Probabil se fereste sa nu afle cineva anume thinking si daca tii asa de ult la ea, intelege-o.