| sofia_8041 a întrebat:

Pentru a face un baiat sa te bage in seama trebuie sa il ignori? Am experimentat chestia asta cu aproximativ 10 baieti si cu toti am ajuns la acelasi rezultat: in momentul in care tu esti indiferenta cu el, respectivul nu stie ce sa mai faca sa il bagi iar in seama. In shimb atunci cand ii arati sentimentele tale, il suni si il cauti se poarta mult mai rece... nu neaparat indiferent dar ca si cand ar fi sigur ca orice ar face el, tu niciodata nu o sa-l lasi. Si aici nu e vorba doar de sentimente, teoria mi s-a aplicat si atunci cand baiatul era indragostit si atunci cand el doar ma placea.
Deci intrebarea mea este: pentru a face ca un baiat sa te bage in seama trebuie intr-adevar sa fi indiferenta cu el pentru a deveni ceva ce el nu are dar si-ar dori?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,uite la mine de exemplu cu prietenul meu il tot sunam,il cautam,la un moment dat a inceput sa ma cam ignore si sa fie indiferent,asadar am aplicat si eu indiferenta,desi ma tenta sa il caut,mi-am dat si eu seama ca indiferenta doare; asadar dupa cateva zile el normal ca s-a gandit ca ce e cu mine, ca pana acum il disperam cu telefoanele si m-am schimbat asa, si-a pus intrebari si a devenit interesat.Asta mi s-a intamplat recent. Apoi a vazut ca nu il mai caut,asadar el a fost cel care a inceput sa imi trimita sms-uri,sa ma sune, sa ma caute, etc.Eu consider ca uneori e bine sa nu iti arati foarte mult sentimentele,dar sa nu exagerezi cu indiferenta,mai ales daca un baiat e interesat de tine si te cauta,rasplateste-l la fel,in cazul in care vezi ca nu prea e dupa tine, fi putin indiferenta si atunci imediat ii starnesti interesul, cam asa e de obicei.

2 răspunsuri:
| deadea23 a răspuns:

Pai, daca vrei un baiat sa te bage in seama trebuie sa te porti normal, nu trebuie sa te schimbi pentru ca asa lumea te va stii cu mai multe fete.
Comporta-te normal, vorbeste cu ei ca si cum ai vorbi cu o foarte buna prietena. Atunci cand ii ignori, ei nu o sa te bage in seama ci o sa te ignore si ei, determinadu-te sa nu-i mai ignori, asa ca fii tu insuti fara mii de fete.

| MalinaTreyPunkteMaly a răspuns:

Crede-ma, eu am un baiat in clasa, si am aflat de la un prieten bun de-al lui ca ma place... apoi am fost tot mai indiferenta cu el, desi tot ma enerva si vorbea cu mine pe mess, iar acum ne-am indepartat unul de celalalt, si nu ne mai bagam in seama, deci cum au zis si ceilalti, comporta-te normal.