Inaltimea ideala pentru mine este sa fie cu maxim 10 cm mai mica decat mine, si maxim cu 10 cm mai mare decat mine. Adica intre 1.55 si 1.75.
In rest sa fim sinceri, noi barbatii nu alegem femeile dupa culoarea parului. Adica atata timp cat arata bine din punctul nostru de vedere, poate sa aiba si parul mov.
Daca nu ai cumva fire albe, eu nu inteleg ideea de a-ti vopsi parul. Daca esti bruneta si iti faci parul blond, esti falsa, daca esti blonda si iti faci parul negru esti falsa, etc... poarta ceea ce ti-a dat natura, fii tu insati. Mi se pare normal sa vrei sa te vopsesti atunci cand ai fire albe, pentru e in natura omului sa vrea sa para mai tanar si nu mai batran.
In privinta inaltimii, nu cred ca exista una ideala. Am vazut fete superbe si la 1.60 si la 1.80. Important este raportul dintre inaltime si greutate, sa faci sport si sa te mentii intr-o forma fizica buna. Daca nu esti exagerat de scunda sau de inalta si nu ai nici probleme de natura medicala, frumusetea de la gat in jos se construieste prin antrenament. De la gat in sus, nu ai ce sa faci, trebuie sa te multumesti cu ceea ce ti-a dat natura si sa o injuri pe ea daca nu te-a facut indeajuns de frumoasa, dar de la gat in jos, depinde de tine.
Inaltimea clar mai mica (1.60-1.70 cm) sau usor apropiata daca chiar scoate ce e mai intunecat din mine, iar ca estetica, nu am neaparat preferinte, dar nici sa fie in culoarea curcubeului sau vizual asemanator cu un baiat, eu am nimerit de exemplu 1.72 cm si are parul negru vopsit.
Banuiesc ca modelul parului ales, a inaltimii si acceptarea lui de un barbat tine si de statut, de exemplu, o femeie blonda cu suvite blonde balayage, in jur de ~1. 70cm o vad ca pe o femeie de "afaceri", ce inspira un nivel de confidenta si statut social, doar cei din acelasi rang sa spun asa o sa se gandeasca la a o curta.