| pisiiiiii a întrebat:

Pentru baieti! Ce va place la o fata?

27 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Daca nu ma plictisesc alaturi de ea niciodata, atunci asta imi place.

| Polaris a răspuns:

Să nu mă facă să simt că am cancer sufletește (tatăl clișeelor eu sunt) când ne apropiem de intimitate. Dar în general așa mi se întâmplă cu oamenii și interacțiunile umane. Șanse să mor singur într-o grotă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa poarte tocuri inalte cui, platformă.

| RAY a răspuns:

Depinde pisi pentru ce
pentru sex ceva de genu selena gomez
pentru relati as vrea sa am asa dar fizicul meu nu face sa sper ca pot avea asa o fata frumoasa, adevarul e ne place cei frumos indiferent de sex
intro relatie serioasa conteaza si fizicul dar si intelegerea, seriozitatea, sinceritatea, bunatatea mai multe

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru RAY):

Normal ca fizicul conteaza, de asta te indragostesti pana la urma, fiecare femeie are ceva frumos, poate ochii, zambetul, poate fundul, iar daca nu are nimic, isi va gasi un tip care arata la fel de nasol ca ea, nuff said. asa ca stai linistita

| RAY a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Eu cred ca femeile pun mai multa valoare pe statut social si noi da pe fizic fapt demonstrat si de ultimele studi, faza cu indragosteala numai stiu ce sa cred, cred ca nici nu exista sunt doar interse, vrajeli

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru RAY):

Nu am nici un statut social grozav. si totusi multe femei sunt atrase de mine

| AndreyBorona a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Esti tare frate rolling on the floor

| OnuOnulică a răspuns:

Comportamentul, sinceritatea, prietenia (daca e capabila de o prietenie-relatie), si sa ma iubeasca.

| neutrino a răspuns:

Feminitatea!

| anonimg a răspuns:

Caracterul. Si acesta se obtine doar daca Il iubeste pe Dumnezeu.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Valoarea.

| Duucu a răspuns:

Imi plac fetele care sunt pe picioarele lor, care nu isi schimba opiniile, care sunt reci si puternice, in contrast cu feminitatea pe care o ofera prin comportament.
De fizic... nu sunt prea pretentios.

| Danysan a răspuns:

Daca vine vb de ce mi-ar place la o fata e mult de zis dar eu vreau sa fie naturala si mereu am cautat acel soulmate.seara faina

| Lawliet14 a răspuns:

Gratia si sinceritatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarile tampite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul in afara de minciuna, tradare si fite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi, pe niciunul nu il intereseaza detaliile, sa nu fie schiloada, sa fie buna, sa aiba o inaltime okay nici prea intalta dar nici piticanie, sani fund si nu in ultimul rand condimentul cu care faci toate aceste lucruri sa iti dea efecte clare cum ca ai fi interesata sex appealul.
Ce gram de inteligenta lasa inteligent abuna si fielaughing)
Cat despre altii care se cred macho ''ei le atrag oricum ca mno doar ele se duc la ei ci nu invers'' pfflaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e sa vorbim despre aspectul fizic, imi plac: ochii, zambetul, parul, fata (cu diacritice) in general. Ma rog, acum sa nu fie nici prea grasa/slaba, inalta/scunda, sa fie de o statura si o greutate normala.
Pe plan psihologic, emotional etc cau sa fie inteligenta, copilaroasa si in acelasi timp matura, un pic mai diferita de restul, ca si eu sunt diferit, pur si simplu, sa-mi placa sa-mi petrec timpul cu ea.

Numai bine.

| anonimguy3 a răspuns:

Sa fie frumoasa, inteligenta, sa aiba simtul umorului, sa nu fie artagoasa si numai dupa bani, si hai s-o zic pe aia care toti o zic, SA FIE BUNA (sti la ce ma refer deci happy )

| TwiSt1997 a răspuns:

Intre 1.65-170,frumusica,inteligenta in primul rand, sa nu fie foarte slaba(n-am pretentii mari, nu?laughing

| AntiHero a răspuns:

Sinceritatea, zambetul, ochii cu care te priveste puppy dog eyes, întelepciunea, feminitatea etc... big grin

| StefanNumeDeCod a răspuns:

Sa nu fie o pitipoanca sau o fitoasa o fata desteapta si frumoasa

| Adiţ_Adrian_2001 a răspuns:

Sa aibe simtul umorului, sa fie inteligenta. si frumusica big grin

| Drucc a răspuns:

Sa fie inteligenta, frumoasa, sa aiba simtul umorului si sa fie putin mai inalta.

| Wiiillll a răspuns:

Depinde de baiat... mie mi se intampla ca, cand cunosc o fata si imi place imi place mie imi place si gata... fiecare baiat este surprins de o fata care il impresioneaza cu ceva placut lui...
Deci....Depinde de persoana

| Anonim991 a răspuns:

Caracter si aspect!

Întrebări similare