Sincera sa fiu cred ca nu ai mai mult de 10-11 anisori, fiindca la scoala generala intr-a VII-a se invata despre fecundarea ovulului
cre se poate intampla NUMAI prin unirea organelor sexuale femeiesti cu cele barbatesti, deci voi doi nu a-ti ajuns intr-a VII_a la lectia aia, daca nici atat lucru nu avei habar.
..deci nu are cum sa fie insarcinata?
Ii intarzie ciclul. de asta am intrebat…
Testele au iesit negativ…
Si suntem îngrijorați. daca poate ramane din lucrul asta… m ati ajuta foarte mult… multumesc
1. Nu exista teste de sarcina facute dupa 3-4 zile. Un test corectd e sarcians e poate afce DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
2. Este imposibil sa ramai gravida prin mimarea unui act sexual, mai ales prin haine.
3. Este imposibil sa ramana gravida fata daca nu a avut sex vaginal si nu era in perioada fertila.
4. Ciclul fetei este de tip NEREGULAT care nu inatarzie, fiindca caracteristica lui este sa vina aleator, cand vrea el, asadar nu exista aplicatie pe fata pamantului pentru acest tip de ciclu menstrual care vine cand vrea el.
Nu poate să rămână însărcinată în situația precizată de tine.
La adolescente ciclul menstrual nu este stabil din cauza fluctuațiilor hormonale.
Ciclul poate avea întârzieri, pentru că așa este normal să fie la vârsta asta.
Calmați-vă pentru că nu poate fi vorba despre o sarcină.
Am inteles… deci nu se poate ramane… ii intarzice ciclul…
Voiam ij raspuns nu un luat la misto.
dragutza_1869 întreabă:
farcry444 întreabă: