| codyboy a întrebat:

Prietena mea a plecat in italia la mama ei in vacanta, e plecata de doua saptamani. de cand a plecat s-a schimbat foarte mult, ma trateaza cu indiferenta si dupa atata timp nu pare sai fie dor de mine, i trimit un mesaj si imi rasp dupa doua ore sau chiar deloc. mama ei sta cu un tip care are un nepot de 20 de ani, oare ma inseala cu el? ea neaga acest lucru si spune ca sunt prea gelos. sunt de doi ani cu ea si neam iubit foarte mult, dar au fost si minciuni din partea ei si am iertato. dati-mi un sfat, cei cu ea? ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Pai de facut ceva nu ai ce sa faci, ea e acolo u aici, daca chiar vrea sa te insele te inseala, depinde cat tine la tine, poate ar trebui sa o lasi un pic, doar a mers sa se distreze nu sa stea la povesti, spune-i doar sa isi faca timp si de tine daca intr-adevar tine asa cum spune nu astepta sa iti scrie, ca iti pierzi timpu. Iesi, distreazate ca doar ii vara, ocupati timpul cu cat mai multe, si eu vreau sa-mi trimiti mesaj is curioasa ce zicewinking tongue

| Musiclove18 a răspuns:

Hmm,nu stiu ce spun.depinde de situatie poate faptul ca sunteti departe te face putin paranoic insa daca sustii ca a mai avut antecedente poti crede orice.acuma tu stii ce fel de minciuni au fost din partea ei si cat de grave.
Totusi ca sa te mai linistesti putin eu zic sa te gandesti la momentele frumoase pe care le'ai petrecut cu ea si sa iti aduci aminte ca aveti o iubire mare exact cum spuneai."neam iubit foarte mult" daca stii ca te iubeste atunci eu zic sa don't worry.dar ia in considerare si antecedentele,iar daca simti in continuare ca e rece fata de tine cel mai bine rezolvi prin comunicare si cand spun comunicare nu spun cearta. Spun discutie deschisa in care amandoi sa va relatati neplacerile si sa gasiti o solutie care sa fie in folosul fiecaruia,nu uita ca dragostea nu inseamna numai "te iubesc" inseamna sa faci si niste compromisuri,asa ca daca se impute treaba ti'am zis vorbeste cu ea deschis spune-i cum te simti si spune-i ca o iubesti si ca nu vrei sa o pierzi si ca te doare comportamentul ei, iar daca si ea te iubeste crede'ma isi va reveni. Sper ca te'am ajutat, si.hey! Capul sus! happy :* Sa imi dai un mesaj privat sa imi spui cum ai rezolvat happytake care

| Heys a răspuns:

Esti prea stresat trateaz-o tu cu indiferenta asa esti mai cool

| bebin a răspuns:

Eu personal nu cred ca mama ei o lasa sa fie cu fiul ei vitreg. Cred ca te gandesti tu prea mult la asta. singura cale sa lupti contra indiferentei este cu idiferenta. sa stingi focul cu focul. Dar de multe ori nu reusesti sau se poate raci relatia. Nu toti oameni sunt iubitori ( calzi). Eu zic sa te pregatesti incet incet sa te racesti tu la randul tau. Eu inainte de a fii cu nevasta-mea, mai intai i-am dat papucii iar dupa aia prin iniferenta am facut-o sa regrete sa s-a purtat rece cu mine si sa ma doreasca mai mult. acum am 7 ani de casnicie. Nu tebuie sa faci ca mine, eu cand i-am dat papucii nu am facut-o ca sa fim iar impreuna ci plus si simplu sa imi continui viata. Deci fi barbat, dar sa fii barbat baiete costa.esti pregatit sa platesti?