| cineva93 a întrebat:

Revin cu un update și încă o întrebare, update ul este ca menstruatia a venit pe 9 mai și a durat 3 zile jum ca de obicei, dar fără dureri asa mari, suntem în 28 mai și eu încă nu am ovulat, în perioada asta, în general aveam secreția vaginala mai groasa și consistenta. însă. nimic, am facut și un test pe 22 mai și a ieșit negativ..nu știu ce sa cred și am semne de întrebare, niciodată nu mi s-a întâmplat ca în perioada de ovulație sa nu fiu constipata, balonata și secreția sa fie groasa

1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil să ai o întârziere a ovulației sau să nu ovulezi deloc în acest ciclu (anovulator). Asta se poate întâmpla ocazional din cauza stresului, schimbărilor hormonale sau altor factori. Faptul că testul a fost negativ pe 22 mai susține ideea că nu e vorba de o sarcină, mai ales dacă menstruația a fost normală. Dacă până la finalul ciclului nu apare ovulația sau ai alte semne neobișnuite, ar fi bine să consulți un ginecolog sau să faci un test hormonal (ex: progesteron în ziua 21 a ciclului). Secreția modificată și lipsa simptomelor de ovulație pot indica și un dezechilibru temporar. Dacă se repetă și luna viitoare, du-te neapărat la ginecolog!