| gaga_1887 a întrebat:

Sal all cum sa-mi fac curaj sa invit o fata in oras, si ce sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| adryna a răspuns:

Primul pas e mai greu.dar aici conteaza mult daca cunosti persoana data, cit de mult interactionezi cu ea, o cunosti bine sau doar din vedere.dar totusi exista o solutie pentru fiecare situatie.solutia cea mai simpla ar fi sa incepi a vorbi mai mult cu ea si apoi sa-i spui nu ai dori sa ne cunoastem mai bine, ce zici de o plimbare sau ceva de genul.nu te complica mult. spune-i ce gindesti si nu te prefaca.cu siguranta fata va fi incintata daca o vei aborda frumos s fara fatarnicie. sper ca te-am ajutat cit de cit.SUCCES

5 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

De multe ori fetele considera aceste invitatii ca o batjocora, de aceea este bine sa fiti singuri, sa nu considere ca ai venit cu prietenii pentru a-ti bate joc de ea. Intalniti-va si invit-o, iar daca nu doreste, insista! Fetelor le plac baietii sinceri si insistenti.

| Alex0194 a răspuns:

Incearca asta poate iti da curaj: dimineata te scoli te uiti in oglinda si zici ''eu pot s-o fac, nu e vreo zeita e ca is mine si va iesi cu mine pentru ca asa vreau eu'' si vezi ca poate iti mai vine curajul

| St3fU a răspuns:

Pai daca n'ai curaj face to face spune'i pe mess.pur si simplu o intrebi. vrei sa iesim la un suc?thinking ce e asa greu?big grin

| AndaAndore a răspuns:

Simplu. Te duci la ea si o intrebi daca vrea sa iasa cu tine la un suc.
Daca ti`e jena, ii trimiti un mesaj sau ii zici pe mess. Ai grija insa unde o duci smug Prima data e cea mai importantawinking
Succes!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i doua promisiuni...una promite-ti ca o sa-ti faci curaj.doua... promite-ti ca ii dai o salata de palme cu sos de limbi!