Primul pas e mai greu.dar aici conteaza mult daca cunosti persoana data, cit de mult interactionezi cu ea, o cunosti bine sau doar din vedere.dar totusi exista o solutie pentru fiecare situatie.solutia cea mai simpla ar fi sa incepi a vorbi mai mult cu ea si apoi sa-i spui nu ai dori sa ne cunoastem mai bine, ce zici de o plimbare sau ceva de genul.nu te complica mult. spune-i ce gindesti si nu te prefaca.cu siguranta fata va fi incintata daca o vei aborda frumos s fara fatarnicie. sper ca te-am ajutat cit de cit.SUCCES
De multe ori fetele considera aceste invitatii ca o batjocora, de aceea este bine sa fiti singuri, sa nu considere ca ai venit cu prietenii pentru a-ti bate joc de ea. Intalniti-va si invit-o, iar daca nu doreste, insista! Fetelor le plac baietii sinceri si insistenti.
Incearca asta poate iti da curaj: dimineata te scoli te uiti in oglinda si zici ''eu pot s-o fac, nu e vreo zeita e ca is mine si va iesi cu mine pentru ca asa vreau eu'' si vezi ca poate iti mai vine curajul
Pai daca n'ai curaj face to face spune'i pe mess.pur si simplu o intrebi. vrei sa iesim la un suc?
ce e asa greu?
Simplu. Te duci la ea si o intrebi daca vrea sa iasa cu tine la un suc.
Daca ti`e jena, ii trimiti un mesaj sau ii zici pe mess. Ai grija insa unde o duci
Prima data e cea mai importanta![]()
Succes!:*