Hoo norocusule, da din pacate sunt 90% sanse de a lasao gravida, nu stiu ce sa zic, data viitoare fa si tu protejat...nu stiu ce sa zic.
Pai depinde, dar daca e **** nu vad dc ti-ai face problema,"ar putea sa fie oricine tatikul", asa ca stai lin si spor la trebuie in continuare
Indiferent de ocupatie sau nume este totusi om si se poate intampla orice. Cand o mai faci ai grija sa ai macar prezervativ
Mwa daca aia stie ce sa faca ...adica sa ia anticonceptionale si sa aiba grija sa se duca la ginecolog :]] alcv nu stiu ce sa zic
E o sansa sa fi ramas. Si daca e curva e o sansa sa fi luat si tu ceva de la ea.
Mai baiatule in ce hal ai ajuns! Tu faci sex cu curvele?
Si da a ramas insarcinata, asta depinde de cata sperma ai lasat in ea
Nu stiu sigur daca a ramas, dar poate sa ramana insarcinata e tot femeie si ea chiar daca e curva. Poate folosea ea ceva...
Daca tipa e curva nu te-ai gandit ca poti sa iei vreo boala?
Da. exista posibilitatea ca tipa sa ramana insarcinata, si sa iei cine stie ca boala daca ai facut neprotejat, si cu o curva.
SALUT! ca sa fii foarte sigur ca nu a ramas gravida spune-i sa ia anticonceptionalul asta "Escapel" e bun sa il ia sh dupa 72 de ore dupa ce a facut-o!
Iti zic eu daca il ea numai stay sub stres!
Nici nu stii la ce risc te-ai expus facand neprotejat, poti lua o multime de boli din cele mai neplacute. Da, si e posibil sa fie si insarcinata, asta daca nu lua anticonceptionale. Ai grija pe viitor, inconstienta costa!
Serios...ai mentionat la sfarsit ce ea e curva... dar tu ce esti cu 3 fete pe noapte?
marketplace întreabă: