| DeadlyJokes a întrebat:

Tocmai am ajuns acasa de la un party unde am facut sex neprotejat cu 3 tipe si mi-am dat drumu in una dintre ele credeti ca a ramas insarcinata? PS:Tipa e curva

Răspuns Câştigător
| Pain a răspuns:

Hoo norocusule, da din pacate sunt 90% sanse de a lasao gravida, nu stiu ce sa zic, data viitoare fa si tu protejat...nu stiu ce sa zic.

20 răspunsuri:
| nely19 a răspuns:

Pai depinde, dar daca e **** nu vad dc ti-ai face problema,"ar putea sa fie oricine tatikul", asa ca stai lin si spor la trebuie in continuarewinking

| Alex0194 a răspuns:

Indiferent de ocupatie sau nume este totusi om si se poate intampla orice. Cand o mai faci ai grija sa ai macar prezervativ

| Bla_8440 a răspuns:

Mwa daca aia stie ce sa faca ...adica sa ia anticonceptionale si sa aiba grija sa se duca la ginecolog :]] alcv nu stiu ce sa zicsad big grin

| icsulescu a răspuns:

E o sansa sa fi ramas. Si daca e curva e o sansa sa fi luat si tu ceva de la ea.

| unknown_5926 a răspuns:

Dacă nu folosea altă metodă de contracepţie, da!

FantaSZy.

| Sweetlight3728 a răspuns:

Mai baiatule in ce hal ai ajuns! Tu faci sex cu curvele?laughingSi da a ramas insarcinata, asta depinde de cata sperma ai lasat in eahappy

| lorycykcl a răspuns:

Nu stiu sigur daca a ramas, dar poate sa ramana insarcinata e tot femeie si ea chiar daca e curva. Poate folosea ea ceva...
Daca tipa e curva nu te-ai gandit ca poti sa iei vreo boala?

| Crisu a răspuns:

Da. exista posibilitatea ca tipa sa ramana insarcinata, si sa iei cine stie ca boala daca ai facut neprotejat, si cu o curva.

| aty91 a răspuns:

Este foarte posibil, doar daca nu ia ea anticonceptionaale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În locul tău mi-aș face alte griji, griji care țin de corpul tău și de obicei sunt formate din 3 sau 4 litere.

| Cjay a răspuns:

SALUT! ca sa fii foarte sigur ca nu a ramas gravida spune-i sa ia anticonceptionalul asta "Escapel" e bun sa il ia sh dupa 72 de ore dupa ce a facut-o!
Iti zic eu daca il ea numai stay sub stres!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce te intereseaza daca a ramas, acea fiind curva? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acea fata fiind*

| catthshshshs a răspuns:

Nici nu stii la ce risc te-ai expus facand neprotejat, poti lua o multime de boli din cele mai neplacute. Da, si e posibil sa fie si insarcinata, asta daca nu lua anticonceptionale. Ai grija pe viitor, inconstienta costa!

| deeeeeeaaa a răspuns:

Tati laughing

totusi trebea sa folosesti prezervativ laughing ca te infectezi de la ea happy

| nightgabriela a răspuns:

Serios...ai mentionat la sfarsit ce ea e curva... dar tu ce esti cu 3 fete pe noapte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, ii in regulta. Genu` ala de "gagici" iau ele anticonceptionale sau alte d-astea. Nu stau ele cu grija prezervativului sau a plodului.

Sa fi iubit`!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Bv boy de unde esti sa ne ducem de acum amandoi

| SteauaROsie a răspuns:

Esti gigolo? lasa si tu idbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi curva, nu si proastawinking Sigur ia ceva pastile.