| danyyy_9054 a întrebat:

Sal tuturor intrebarea este urmatoarea: ce sa fac sau cum sa abordez problema daca ea a spus ca nu ma mai iubeste dupa 2 ani (ea fiind plecata in italia de vreo 3 luni am vb pe mess dar vb cu mine numai cu lasa-ma in pace vezi-ti de viata ta etc) si un timp nu am mai vb cu ea pe mess ca oricum nu imi raspundea si in ziua de craciun a vb cu mine i-am trimis la multi ani nu a rasp dupa care am intrat pe ea si am vb a vb oarecum normal. ce sa vb de acum incolo cat sa vada ca m-am schimbat si sa o fac sa vb in continuare?(CHIAR SA O RECASTIG DACA SE POATE ASA INCET INCET) mersi frum sarbatori fericite la toti

3 răspunsuri:
| erik a răspuns:

Un cont solid in banca si se lipeste ca un timbru fiscal.

| anca13 a răspuns:

Are pe altcineva...cred! Incearca sa o lasi in pace cum ti-a cerut! E greu, dureros, dar cred ca e spre binele tauwinking sarbatori fericite

| Pungash a răspuns:

Frate sincer. cel mai bine ar fi sa incerci sa afli daca are pe altcineva. alta chestie care ai putea sa o faci ar fi sa ii scrii o scrisoare scurta si la obiect ca iti lipseste tie dor de ea etc petale de trandafiri o trimiti dupa care o vizita acolo cu un buchet de trandafiri ar fi genial big grin asta daca poti si ai cum normal tongue