Te place pe tine dar e in o relatie cu ala.
Ce te face sa crezi ca daca tu o sa fii impreuna cu tipa aia nu o sa faca fix asa si cu tine, adica sa fie ok o perioada si dupa aia sa vorbeasca cu altul si sa-i de-a semne ca il place?
What comes around goes around ![]()
Hai sa vorbim de tipa asta si de caracterul ei naspa.
Ea sta cu ala dar te place pe tine.Nu stie ce e aia loialitatea, din moment ce sta cu ala si iti da tie semne.
Daca o relatie nu merge vorbesti cu partenerul/partenera despre asta, daca se rezolva continui relatia, daca nu pleci din ea.
E simplu.
Nu stai in relatie si faci mizerii din astea.
Ce sa faci? Ai 13 ani, ti-am intrat pe profil la celelalte intrebari puse de tine, ziceai ca iti place de profa ta de 22 si apoi inca de o tipa de 16, hmmm, s-ar putea sa te cafteasca prietenul celei de care iti place tie, eu zic sa iti vezi de treaba, dar faci cum vrei.
Sper ca te-ai prins ca e un cont la panarama si pun întrebări la mișto?
Ne am dat și noi seama ca în spatele acestui cont e unul care vrea sa facă numai caterinca și atât
de aceea îți spun... decât sa ne enervezi pe noi dure și fa ceva folositor
nu ne mai irosii timpul
Incepi o conversatie obisnuita cu ea, vorbiti, glumiti, radeti, una alta, si la final zici ceva de genu: " uite, stiu ca esti intr-o relatie cu cineva si chiar nu vreau sa te deranjez, dar totusi vreau sa iti spun ca de ceva timp m-am atasat de tine si ai inceput sa-mi placi... stiu ca nu e okei deoarece ai o relatie cu cineva, dar totusi mi-as fi dorit sa fiu eu in locul lui... "
Ii zici:
You know I don't give a damn what your plan right now
This is me coming at you as a man right now
Lemme freak, lemme freak, God dammit, lemme freak
Just lemme freak, please God, just lemme freak
https://www.youtube.com/watch?v=ocGiulPm3IU