| Boy_6590 a întrebat:

Sall! Sunt cu o fata de un an jum, si uneori parca as vrea sa rup rel, dar o iub destul de mult.si stiu ca si ea ma iub, dar in ultimul timp mi se pare cam 'rece', parca imi ascunde ceva.parca nu ar vrea sa vb cu mine...cum as putea sa o apropii mai mult? adev ca sunt si cam posesiv.

Răspuns Câştigător
| Cineva_7121 a răspuns:

O fata are nevoie de libertate. Am un prieten foarte posesiv si gelos. Din cauza asta m-a facut sa ma indepartez foarte mult. Suntem de doi ani impreuna. Daca e rece nu inseamna neaparat ca are pe alticeva. Poate pe ea o derajeaza posesivitatea si gelozia ta. Ti-o spun sincer. Stiu ce inseamna. Stii... e ste o vorba. "Cine vrea sa te insele, te insala si cu tine de mana si nu iti dai seama. Lasa gelozia. Ca nu rezolvi nimic. Din contra. Poate din cauza ta s-a indepartat. Succes. Si Craciun Fericit.

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Intreab-o de ce s-a distantat asa de tare de tine.De ce nu mai e la fel.Sunt sigura ca puteti rezolva, mai ales daca va iubiti.

| claus a răspuns:

N-o mai seca si tu cu gelozia si posesivitatea. nu o mai cerceta zilnic ce face unde merge cu cine e. devine destul de enervant si se macina incet incet si putinele sentimente care mai sunt.
las-o sa respire, fii langa ea si fa-o sa se simta fantastic cat e cu tine. sau vorbeste cu ea sincer daca mai vrea sa fiti impreuna sau nu. e calea cea mai simpla. poate fata s-a indragostit de altul intre timp.

| aleza21 a răspuns:

Poate ca are pe altcineva. Stai de vorba cu ea si mai direct mai indirect intreab-o daca are pe cineva si cine este daca il cunosti si tu sau nu.

| Mona_5275 a răspuns:

Incearca sa o lasi mai libera...

Poate s-a indepartat din cauza ca esti foarte posesiv, unele fete au nevoie de o pauza.

Poti sa ii faci un cadou sau ceva de genu...

bafta... si sarbatori fericite!