Tot la tine te gandesti.Ar fi trebuit sa nu ajungi aici. Ce mai conteaza o injectie, pe langa un chiuretaj.
Anestezia partiala se face in zona vaginului dar eu cred ca e mai bine sa iti faci anestezie generala ca decat sa te uiti cum iti omoare copilul nu cred ca tiar place, te sfatuiesc sa faci generala, e mai bine asa
succes
Nu o mai criticati degeaba ma, poate are problemele ei si nu poate sa il tina, si chiar daca e asa cum spuneti voi, omoara o viata, ce? omenirea nu simte lipsa aia, o sa poata da nastere la alta viata cand va avea posibilitatea.
Poti sa te duci sa intrebi sau sa te interesezi daca vrei sa afli
oricum iti urez succes si bafta.
pupixxx
Trebuia sa specifici:"este decizia mea si nu pot pastra copilul din anumite motive"
(am zis asta pentru ca ai sa vezi cate rasp cu:copilul este un dar de la Dumnezeu cum poti sa faci una ca asta
si multe chestii de astea
Orice ar fi nu fa asta! Toata viata ta vei regreta! Cunosc cazuri care au facut la fel si acum nu mai pot avea copii! Ai grija!
In zona vaginului.nu simti nimic stai linistita...doar ca 2 zile sa stai mai atenta cu tine ca nu prea o sa ai forta, si sa bei multe lichide. pup
Gandeste-te bine...chiar vrei sa ucizi bietul copilas
?
ce vina are el?
de ce sa nu-i dai sansa de a se naste?
un copil mereu aduce bucurie...
TE ROG GANDESTE de 2 ori inainte de a face o mare prostie
nu vei avea constiinta incarcata ca ai ucis un prunc nevinovat?
Doamne... mi-e mila de acei copilasi
(...
Asculta asta : http://www.youtube.com/watch?v=D50PraChudE dupa care gandeste-te de doua ori inainte sa-i iei viata unui sufletel nevinovat!
De ce ati votat raspunsul meu ca fiind stupid? Nu-mi pasa de votul vostru dar chiar nu judecati un pic? Adica am scris ceva care nu e adevarat? Nu va place melodia? Asta e... i-am dat-o sa o asculte ea nu voi! Si imi pare rau ca nu constientizati ca "lucrul" acela care a stat in ea 2 luni jumatate are Viata si este la fel ca noi - cu trup si suflet! Cum poti sa-l omori?
Jessica chiar imi pare rau de tine dar avortul nu era o solutie indiferent de ce ai patit, ce familie ai, etc! Puteai sa-l aduci in lumea asta si dupa aia sa-i gasesti o familie iubitoare care sa-l vrea daca tu nu l-ai dorit... Dar pacat...
Imi pare rau ca iti spun una ca asta dar nu te poti gandi la bietul copil? Faci un psacat inaintea lui Dzeu si mai tarziu vei regreta pentru asta...
te sustin sh ma voi ruga pentru tine pana nu va fi prea tarziu
Buna! stiu ca multi ne dam zmei pe site-ul asta. eu am sa iti zic ceva din experienta mea. Am facut sex neprotejat, sotul meu a terminat normal si... din pacate am ramas insarcinata. spun "din pacate" pentru ca nu era timpul sa raman. Am facut prostia de a nu ma proteja si am platit-o. Am ajuns la avort, bineinteles. A fost primul din viata mea si sper ca si ultimul. Nu pot sa spun "cu siguranta" ca va fi ultimul pentru ca am invatat ca nu trebuie sa ii criticam pe ceilalti cand gresesc pentru ca s-ar putea sa facem si noi aceeasi greseala intr-o buna zi, chiar si fara sa ne dam seama! De dureros.hmm nu prea a fost foarteeeee dureros m-a chiuretat normal fara aspirator fara nimic...anestezia a fost locala cu xilina. in 5 minute a fost gata. Am ales metoda asta de avort pentru ca am inteles ca e cea mai sigura si nu aveam nici multe luni : 2 Ce pot sa spun? imi pare f rau pentru ce s-a intamplat dar stiu ca timpul nu poate fi dat inapoi. NU pot sa fac decat sa am grija pe viitor. Am inceput sa iau anticonceptionale si nu am de gand sa mai renunt la ele. p. s : mentionesc ca dupa ce am facut sex a 2-a zi la 20 de ore am luat pastila de a 2-a zi si NU a avut niciun EFECT! AM RAMAS insarcinata desi am luat pastila aia. E o porcarie. SI apropo de asta, doamna doctor mi-a spus ca se intampla multe cazuri in care femeile iau pastila d ea 2-a zi si raman insarcinate. Asa ca : fetelor protejati-va. mai bine previi decat sa vindeci. ANESTEZIA LOCALA SE FACE IN UTER CU O SERINGA CARE CONTINE XILINA. e de preferat anestezia locala decat generala te pup si bafta! vei trece si peste asta
Si toate care comenteaza aici aiurea nu va mai dati cu parerea. fata acum nu are nevoie de critici e destul de mare sa-si dea seama. oricine gresete in viata asta! ce va mai place sa aruncati cu pietre! Si daca o s-o pedeapseasca Dumnezeu, ea o sa fie cea care suporta consecintele nu voi! mai bine pastrati-va parerile pentru voi "sfintelor".
anonim_4396 întreabă: