| alinelu98 a întrebat:

Ajutati'ma cu ceva. Am o problema... Stiti v-am mai zis odata ca imi place de o fata pe nume Beatrice...am intrebat-o si nu vrea. A zis ca sentimentul nu e reciproc. Si nu pot sa o uit. Ascult o melodie de iubire sau cv si gandul imi zboara la ea. Am o stare de tristete si ma andesc numai la ea! si nu mai pot de dorul ei. Cand o vad inima imi zboara din piept crying si o iubesc din ce in ce mai tare crying

Răspuns Câştigător
| TaBu a răspuns:

Fratele meu reprofileazate pe rock si unu hard daca se poate sa simti ca traiesti si cum au spus si baietii dusmanul numarul 1 unei fete sunt prietenii mereu sunt certati asa ca du-te fa-ti de cap! Baftaa!

2 răspunsuri:
| Andrew011 a răspuns:

Salut as avea eu o solutie pentru tine, ca sa uiti de ea trebuie sa iesi mai mult cu prietenii sa mergi prin club poate cunosti o alta fata... Si in legatura cu muzica nu mai asculta melodii de dragoste sau alt gen, asculta si tu ceva mai vioi sau ceva ce iti place big grin. Sper ca am fost de ajutor

| alinelu98 explică:

Ies in fiecare zi cu prietenii... fete am fost cu inca 2 dar nu pot imi sare gandul la Beatrice. aiurea stiu...