Buna!
Adevarul este ca in ultimul timp aceste doua cuvinte "te iubesc" sunt utilizate prea des si de multe ori fara ca cel care le rosteste sa simta cu adevarat acest lucru.
Mi s-a intamplat si mie sa mi se spuna iar eu sa nu pot raspunde cu "si eu", pentru ca sunt de parere ca acest sentiment nu apare atat de usor, dupa o saptamana, doua de relatie.
Cand spui "te iubesc", trebuie sa o simti cu adevarat si sa nu faci abuz de cuvintele astea.
Te pup
Probabil ca utilizare in exces strica, dar nu cred ca era cazu atunci. Oricum Ms.
Buna.
Depinde de catre cine si in ce context este spus. Daca este spus de un amic, o iau ca atare. Daca este spusa e un baiat recunoscut pentru mistouri, as reactiona asa cum spui tu ca a facut fata aia.
Dar posibil sa fie si satula sa auda te iubesc, sau doar sa se laude ca vai doamne. De asemenea posibil sa evite un raspuns gen : si eu te iubesc.
Dar eu cand aud un "Te iubesc! "de la o persoana * baiat /iubit* la care tin enorm de mult, imi apare un zambet pe fata, imi tresare inima si raspund : Si eu te iubesc!
Pai lumea nu prea mai intelge adevarata semnficiatia a acestor cuvinte. Eu nu am zis te iubesc nimanui in viata mea, de fapt am zis asa in gluma la vreo 2 fete cu care vorbesc doar in mediul online si pe care nu le cunosc, am zis cu scopul de a face caterinca si nu am zis te iubesc ci ceva in genu' "stii ca eu te iubesc, tu ma iubesti?" doar s avad ce raspunde. Ma rog, irelevant.
Concluzie, se folosesc prea mult aceste cuvinte si prea degeaba, ei nici nu stiu ce-i aia iubire si-l baga pe sarmanu' "te iubesc" inainte. Pentru mine si "te plac" sau "imi esti simpatica" inseamna ceva si nu spun oricui, ce sa mai zic de "te iubesc". Dar asa e in ziua de azi, manelele si Facebook-ul pun stapanire pe adolescenti si ii transforma in niste prosti care-si bat joc de niste cuvinte frumoase care ar trebui adresate doar cuiva special nu la ficera curva sau cocalar intalnit si care ti se pare ca e marea dragoste si dupa 1 saptamana deja esti cu altul/alta.
Poate inca mai sufera dupa fosta relatie. Poate a fost mintita de prea multe ori ca sa mai creada acel ~ te iubesc ~ din partea ta.
anonim_4396 întreabă: