Se pare ca nu te-a multumit raspunsul transmis lui; George199999999999 care intreaba exact acelasi lucru (consider ca esti una si aceeasi persoana). Raspunsul meu ramane exact acelasi. Chiar sunt curios cum va arata formularea si a altor persoane. Sanatate!
Nu e nici o problema stai linistit, si eu am penisul curbat si am descoperit ca exista o multime de avantaje in ceea ce tine de satisfacerea partenerului.
Aceasta curbura aferenta pe baza transversala a organului reproducator masculin reprezinta o afectiune la nivel local, respectiv global, precum Manole a zidit-o pe Ana, iar Ana inca geme, la fel si tie penisu' iti face probleme. Pentru a remedia curbura, trebuie sa iti introduci glandul intr-un recipient cu gheata, dupa ce simti un frison, urmat de o erectie, trebuie sa iti introduci organul intr-o teava PVC (dreapta), il mentii acolo pentru circa 20-30 min/ zi. Acest lucru trebuie practicat o data la 2 zile timp de 6 saptamani. Rezultatele vor aparea in timp. Sper ca am fost de ajutor.
Sunt experta. Este foarte grav. Trebuie sa te duci la doctor. Daca nu vei face asta, vei muri in 20 de zile.