| Camataru77 a întrebat:

Salut am avut contact sexual cu o fată, neprotejat din cauză ca eram beat și m-a sedus aiurea, nu am ejaculat în ea, i-am luat și pastila de a doua zi a zis ca e ok așa și ca nu ii trebuie ca nu am ejaculat în ea și ca nu se întâmplă nimic dar azi trebuia sa ii vină ciclul și nu i-a venit … pot fi niste întârzieri aleatorii? Ea era la ovulație când am făcut contactul sexual dar nu am scăpat deloc în ea am scos carbasanul cu mult timp înainte să iasă gradinita. Dau funda sunt foarte stresat suflete calde.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"contact sexual cu o fată, neprotejat din cauză ca eram beat și m-a sedus"

pentru o fată șmekeră dar modestă, ăsta pare - de fapt e tipic - cel mai sigur mod de a găsi un tată pentru copilul ce era deja pe drum

| Mariuss29 a răspuns:

Dacă ești sigur ca ai scos carbasanul la timp, e ok. Și da, menstruatia poate întârzia. La soția mea îi vine neregulat.

| FoundYouLover a răspuns:

La cât timp a luat pastila de după? Merge mai bine dacă e luata în noaptea aia prima și a doua zi următoarea, în orice caz un ginecolog ar trebui să o ajute și poate e alarma falsă și mie îmi întârzie uneori ciclul și fără contact sexual.

| NicuPiticu a răspuns (pentru sierra1):

Ce scenariu de telenovelă! laughing

| GygyDuru a răspuns:

Daca iti place de ea atunci casatoreste-te. In 9 luni vei fi tatic. Daca consideri nepotrivit sfatul meu atunci ia un brici si taie carbasanul.