| nikoletik a întrebat:

Salut, am o intrebare:aproximativ la cîți ani este prima menstruatie?

15 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Depinde de organism. Unora poate sa le vina la 10 ani, altora la 16. Oricum, in general apare pe la 12-13 ani.

| Азбука a răspuns:

Tu ai coborat ieri pe Pamant?

| BlueBird a răspuns:

Fiecare fata e diferita in felul ei. La unele fete le vine menstruatia la 10 ani altele la 17. depinde de fiecare fata.

| Laviy a răspuns:

Pai depinde de organismul tau. Poate semeni pe mama ta. Poate sa iti vine pe la 11-12-13 anihappy. Dar mai bine intreab-o pe mama ta. Te poate lamurii cel mai bine

| wzz a răspuns:

Perioada este între 10-14 ani, iar dacă întârzie mai mult este recomandată o vizită la un medic ginecolog.

| anonimaDeLa3 a răspuns:

Buna! Nu este o varsta anume cand apare prima menstruatie.Fiecare corp se dezvolta in felul lui, dar aproximatic la doi ani dupa ce incep sa-ti creasca sanii si sa apara par in zona pubiana... Sper ca te-am ajutat!big grin

Funda?batting eyelashes

| hoinaru a răspuns:

Depinde de fata. La unele mai devreme la altele mai tarziu. Fetele se maturizeaza mai repede ca baietii. Eu zic ca de la varsta de 13 ani o fata ar putea avea prima menstruatie.

| justifyme a răspuns:

Depinde de organism dar aproximativ la 11-12 ani

| Isabela_6206 a răspuns:

12-13

| Ralu13 a răspuns:

Nu poti spune o varsta anume ...iti poate veni la 11 ani sau chiar la 16 happy Acest lucru nu se stie, dar pentru orice eventualitate poti purta mereu un tampon in geanta/ghiozdanwinking si sa ai " educatia " necesara despre acest lucruwinkingbig grin

| Vivi_4677 a răspuns:

Intre 12-16 ani. prima apoi a doua si asa mai departe.

| wondergirl_8179 a răspuns:

Intre 9-12 ani, dar poate veni si la 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff,pai variaza de la fata la fata, mie de exemplu mi-a venit la 9 ani,mult prea repede,nici nu stiam ce-i ala ciclu,cand am vazut i-am zis la mama ca am sange,dar nu m-am lovitlaughing) habar n-aveam ce-i ala ciclulaughing; depinde de organism,de mediul de viatabig grin dar de venit, vine, fii sigurabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, persoană mai incultă decât tine la capitolul ăsta nu am văzut...
P.S : Menstruația e o legumă.

| john95 a răspuns:

Depinde de fiecare organism.cunosc o fata care la 13 ani a nascut.deci.menstruatia cam la 11-12 ani.cred.

Întrebări similare