La 19 ani esti inca adolescent si nu-i inca timpul pierdut sa-ti faci o iubita, desi nu-ti recomand relatii cu femei, ci cu fete, sa o iei de la inceput cu o relatie de prietenie, posibil sa te indragostesti, dar asta se va intampla in viitor, cand iti vei face timp sa iesi din casa si sa iti cauti o fata, in lumea reala.
Online-ul este doar pentru flirt ieftin si pierdere de vreme, deci nu-l recomand deloc.
Mai sunt si prietenii tai, cei care au deja relatii cu fete si ies in grup, putand sa-i rogi sa aduca si prietenele fetelor cu care ei sunt in relatii (cele care sunt singure, evident), lucru care ti-ar permite sa cunosti fete si sa iti faci o relatie.
Salut! Eu am 18 ani și îți pot spune ca m-a ajutat pana acum faptul ca am acumulat un pic de experienta în ale dragostei! Eu am greșit de multe ori pentru că m-am grăbit sa fiu repede cu fata împreună, pe când lucrurile nu stau asa! Am greșit astfel pentru ca în trecut dădusem de fete care picau mai ușor, dacă înțelegi ce vreau sa zic! Iar eu nu sunt un mare cuceritor, nici vorba, daaaar nu știu, erau ele mai ușor de convins! Le puneai mâna pe picior și gata, erau ale tale! Recomandarea mea este să nu cauți așa ceva, mai ales acum, la început!
Iar acum, ce te interesează pe tine!
Eu îți recomand să ieși zilnic din casă, sa mergi încrezător pe drum, dar nu arogant, zâmbind și încercând să vorbești mai ales cu fetele pe strada! Poți începe de la un simplu: iartă-mă, știi cumva ce autobuz trebuie sa iau ca să ajung acolo
Sau alt ex: heei, te-am remarcat mai devreme și voiam sa îți spun ca îmi plac foarte mult blugii tai/adidașii tai? De unde i-au luat, de apropie ziua unei prietene și mi s-ar părea un super cadou chiar o pereche de genul!
E un exemplu, merge odată și odată, doar încearcă și ai încredere în tine și în Doamne Doamne!
Îți zic sincer că dacă nu ai liniște în suflet și nu ești împăcat tu cu tine, nu poți face mare lucru, asta am observat la mine!
Roagă-te seara și zi:,, Doamne scoate-mi te rog în cale o fata cu care sa interacționez și sa ma dezvolt, sa învăț, sa pot avea o prietena, facă-se voia Ta''
Aceasta e recomandarea mea și știu ca am dat-o și înspre partea aceasta religioasă, dar pe mine m-a ajutat mult!
Succes bro și revin-o cu noutăți!
Ai încredere în tine ca ești tare! Una tot e pentru tine,! nu cauta fetele ușoare! Ca ușor și pleacă
Experienta sau cunostintele din domeniul sentimental nu te vor ajuta in subiectul asta. Azi poti sa iubesti, iar maine vezi altceva ce iti provoaca altfel de sentimente.
Cu sau fara experienta, daca iubita sau iubitul incep sa dezvolte o rebeliune in ei, tu nu vei putea face nimic in privinta asta, indiferent ca aveti 10 ani de relatie sau era "mare" iubirea dintre voi (e o propozitie generala)
Inainte de a-ti face o relatie, niciodata nu te considera pregatit sau suficient de intelegator, nu este asa simplu sa ai o partenera. Iti recomand sa afli detalii despre fata ce o consideri a fi potrivita tie, cerceteaza-i trecutul sa stii la ce te asteapta, poate este instabila, poate are inca "urme" dupa trecut, poate nu vrea ceva serios tot timpul, etc. Te va ajuta sa nu te mustrii ca ai o relatie cu un monstru si sa ajungi si tu la fel.
Invata privind relatiile altora, ce probleme au, cum le-au rezolvat, a functionat rezultatul, a meritat unele sacrificii? Totodata, lucreaza la tine, estetic, comportamental si financiar.
Totodata invata sa dezarmezi "sigurante sociale". Ma refer ca, dupa o relatie cu cineva care nu s-a regasit in relatie si devenise rece, celalalt tinde sa preia acelasi comportament detasant, "nonchalant" si mereu cu mai multe usi pregatite de a fi deschise. Tu trebuie sa stii cum sa nu fi tratat asa, cel putin nu dupa o perioada de prietenie.
Si tu ce vrei mai exact? Relatia dupa modelul scris in carti cu cavaleri sau doar beneficiile unei relatii moderne?
Sigur, și dacă băiatul face o greșeală cu fata, află tot grupul de prieteni și se face de râs.
Nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încercați să hrăniți cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Și mai există și riscul natalității! Doamne ferește să aveți copii! Vă implor, nu faceți greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să jucați la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informați-vă mai bine despre antinatalism înainte să faceți un pas așa mare, căutați și păreri contra natalitate, ca să fiți pe deplin informați. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
Te incurajez sa iti faci o relație numai cand in viitorul apropiat îți propui sa te casatoresti. Te-ai scuti de multe dezamăgri si drame inutile. Te incurajez sa te rogi Tatalui nostru ceresc ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie. Sotul meu s-a rugat pentru sotia lui de la 17 la 23 de ani cand am început relația noastră, a evitat sa își facă o relație pana s-a gândit ca vrea sa se căsătorească. A refuzat toate propunerile de a face sex fara casatorie pentru ca a vrut sa păstreze totul pentru sotia lui
'Experienta' înseamnă legaturi sufletești care te bântuie, gelozii fizice si nesiguranță daca nu cumva cu alta persoana i-a placut mai mult. O ruda de-a mea mi-a spus ca după 25 de ani căsătorie in care i-a fost fidela sotul ii pune întrebări lagate de o aventura dintre de casatorie. Un barbat adevarat caută o soție nu o iubita.