Acest piercing are o singura atributie:satisfacerea femeilor.Pe tine te va incomoda, bineinteles, dar lor le va place intr-o anumita masura. Daca nu-ti pasa ce crezi tu despre tine si doar ce cred altii, fa-ti si 10. Daca iti pasa de tine, vei realiza ca nu ai nevoie de aceste obiecte pentru a satisface o femeie, iar daca momentan nu poti, vei munci din acest punct de vedere.
Iubita mai merge la alti baieti? cine stie maine ce isi mai propune, tu faci ce vrei
Cred ca vrea sa-ti strapunga meatul urinar la baza penisului, si asta nu e bine. Iar celalalt, daca strapunge pielea de sub frenulum preputii penis, ar merge. Dar prea bine nu e.
Nu sunt de acord sa străpungă nimic in afara de piele! Asa ă zis si tipa care le pune, sunt niste piercinguri micuțe la care am cam cazut de acord dar nici la alea încă!
Daca decalotezi glandul, nu mai ai piele in care sa prinzi. Poate sa treaca prin spatele frenulumului. Dar asta nu inseamna prin piele. Iar la baza, daca are loc in piele, nu ar fi o tragedie, dar nu prea cred ca sta. Insa eu am vazut imagini cu pierce la baza penisului care strapunge meatul urinar, adica tubul de pe partea anterioara a penisului. Si asta ar fi chiar nasol. O vad pe tipa aia in stare sa iti spuna ceva gen : ''Dar uite, draga e prin piele, nitel. Ce e prin penis, nu, e prin pielea asta.'' Ceea ce ar fi nasol.
A venit fata cu catalog, am vazut si variante care ma sperie lol, ce am ales e doar prin piele.
Da e adevarat ea încerca să mă convingă la ceva mai pfff tot zicea ca e ok chiar mi-a arătat că are si ea vreo 7 la păsărică.
Dar treaba ei poate sa își pună sin100! Eu dacă o fi sa accept doar ceva foarte mic si simplu.
Depinde cat de mare o ai?
Ea isi baga, ca sa isi promoveze afacerea. Ea e bagata in cultura asta, a modificarilor corporale.
Cam 19 si grosuta. are unde sa puna.
Mie mi se pare o idee destul de proasta, chiar daca mi-ar zice un expert ca sunt riscuri mici as zice " de ce naiba mi-as asuma aceste riscuri ca vrea prietena mea? ".
Daca voiai tu, din proprie initiativa sa-ti pun clopot in penis si apoi sa tragi de el era alta treaba,dar asa,cand o faci pentru gagica'ta e oarecum aiurea,pentru ca o faci doar pentru ea din cate am citit.
Gandeste-te bine, daca tie iti face placere pune-ti, daca tu esti ok cu riscurile alea pune-ti.
Eu cred ca in o relatie e ok sa mai faci compromisuri, adica nu e tot timpul cum vrei tu ( daca mama ei e bolnava mai lipsesti si tu de pe terenu de fotbal si te duci si tu pe acolo in vizita cu ea, etc - dar e o diferenta dintre exemplul asta si ceea ce vrea gagica'ta de la tine ).
Eu zic sa iti pui o ghirlanda, o instalatie mica de brad, sa-l ungi cu ciocolata si sa o pui sa faca " ho ho ho! " in *** ta
PS : Daca te - am jignit cu ceva mai sus, imi cer scuze, nu a fost cu intentie.
Fiecare cu ce-l doare, dar de ce ai vrea piercing in penis... Oricum, cred ca e destul de incomfortabil.
Asa au unele fete păsărele, ele isi pun prin lalbii, buric etc. acum vrea sa imi puna si mie ca de asa i-ar place ei!
Interesant.
Esti intr-o relatie submisiva?
Vai, ce iti mai debitèaza mintea! LOL
După părerea ta ar trebui să o bat sau cum?
Asa iti face iubitul tău, iti rupe cocoasa?
Ce treaba are bataia cu ce te-am intrebat eu?
Păi are cu mentalitatea ta limitată!
În opinia ta un bărbat care își iubeste femeia, o răsfață si-i face pe plac, este un port submisiv sau mai stiu eu cum!
)) Ok. Bine. Cum zici tu. Vad ca habar nu ai despre ce e vorba in intrebarea mea dar ma jignesti. E clar.
Mentalitate limitata ai tu.
Doar un om limitat traieste ca tine, sub o influenta atat de mare din partea partenerului. Facand chestii doar pentru partener, nu pentru ca ii creeaza lui reale placeri sau extaz. Tu doar accepti o situatie. Tu nu traiesti situatia, nu simti nevoia de ceea ce te pune ea sa accepti. Si totul din frica de a nu o pierde.
Sa vedem, cine-i limitat? Eu, pentru ca am reusit sa imi gasesc un partener exact pe gustul meu si imi traiesc viata asa cum imi place? Sau tu care te lupti si dai de ceasul mortii sa iti schimbi mentalitatea pentru ca asa vrea o femeie si ti-a bagat in cap ca "asa e normal" si "nu fii limitat"? Pe bune?
Din punctul meu de vedere esti intr-o relatie submisiva, dar inconstient. Te domina dar psihic mai mult momentan. Si fizic atunci cand ii invita pe ceilalti si te pune pe tine sa faci una si alta.
Relația voastră poate fi perfectă sau din contră, din moment ce nu stiu nimic despre voi, eu va zic succes oricum!
În ceia ce ne privește pe noi, ce zici atunci când mai invităm o fata cu noi in pat si eu o folosesc la fel pe iubita mea, la fel cum face si ea cu mine iñ celalalt caz, ca sa ma simt eu bine. atunci cine mai e submisiv si cui?
Nu crezi ca este vorba de egalitate?
Nu, nu cred. Pentru ca tu nu esti rasa pura, ca sa zic asa. Ai fost educat sa ajungi sa crezi ca asa e ok si ca asta iti place.
Anyway, iti sugerez ca cercelul sa ti-l pui intr-un loc foarte steril si sa il puna cineva care are experienta in a pune cercei in penis. Nu in a pune cercei, punct. Iti trebuie cineva care stie sa dea gauri acolo.
Cu toate ca par rautacioasa, iti doresc si eu tot binele din lume.
Spune ca i-ar place sa se joace cu el mai ales cand face oral, are o grămadă de fantezii, îi pune fundita etc.
Dar e vorba de niste piercinguri mici, Si ea are prin buric si alte parti.
Una e in buric, alta in zonele genitale. Dar mno, treaba ta man, eu unul nu mi-as pune.
Nici eu nu m-am hotarat, cu toate insistențele lor de azi!
Cică e doar o gaurica mică.
De aceia cer păreri, de la cine mai are asa ceva, unii au chiar si bile, bănuiesc că e cazul celor care o au prea subtire!
Ca student la medicina, nu pot sa incurajez man E o zona foarte sensibila, probabilitatea de aparitie a unor infectii este mare, plus ca daca nu sunt conditii perfecte de igiena in salonul unde ti-l faci, te mai trezesti si cu vreo hepatita.
De igienă nu se pune problema, vine acasă fata de la salon, toate sterile etc.
Treaba e in cat timp se vindeca, dacă o să mă deranjeze sau nu! Ea are si in labie si zice ca s-a vindecat repede.
Felicitări! Cineva să îi acorde acestui domn diploma de „Fraierul anului".
Pot să te întreb unde ai găsit-o pe fată? Dă clasă peștilor!
Vorbesti de parca nu ai fost niciodată intr-o relatie!
Ce ti se pare asa aiurea? Pana la urma ea se joacă zilnic cu el!
Mi-ar plăcea să mai vorbim peste jumătate de an să-mi mai povestești ce chestii te-a pus prietena ta să-ți mai faci corpului. (totuși nu mă extaziez prea mult, după ce o să se plictisească să-ți găurească corpul la dorința ei, o să te facă curva ei și te va pune la treburi casnice, că la cât cuvânt ai tu de spus în relația asta... o să se plictisească sigur și te va retrograda la spălat de vase, curățat cartofi, făcut piața)
Nu de alta, dar fata aia e o comoară, pariez toți banii pe imaginația ei!
Stai linistită, avem menajeră pentru treburile casnice si la capitolul bani are mai mulți decât i-ar trebui...
Suntem deja de mai bine de doi ani împreună, si totul merge din bine in mai bine, nici semne de plictiseala! Este o fata deșteaptă și plină de idei, nu ai cum să te plictisești cu ea, aici e vorba de dragoste!
Nu de ea ziceam că e plictisitoare, din contra, cred că e singura din relația asta cu puțină inițiativă. Tu ești fraierul pe care ea își exercită personalitatea.
Menajera voastră e și el un băiat cu personalitate puternică ca a ta?!
Ce rea esti!
Nu înțelegi ca ea este o fata minunata, doar ca este cam hiperactiva sexual, dar gaseste ea rezolvare la toate se descurcă! Pe mine unul ma cam obosește uneori.
Si daca tot vorbesti de inițiativă, Ce naiba crezi ca ar trebui să mai fac?
Nu face ea destule... Eu mai am si alte treburi.
Face destule, clar. Ești planșa ei albă și anostă pe care ea își exersează psihopatia!
Haha ce le mai stii tu pe toate, lol dupa mintea ta asa o fi. Nu uita totuși ca nu ne cunosti.