| Jack99 a întrebat:

Daca nu am sarutat nici o fata pana la 23 de ani, fetele vor mai dori sa aiba o relatie cu mine?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pâna la relatie, incearcã macar sa saruti pe una

| raMLesS a răspuns:

La ce intrebare ai pus... crede-ma, nu asta e problema.

| Plato a răspuns:

Dar nu are absolut nicio legatura...

| Balanica12 a răspuns:

Pai în primul rând ele nu au de unde să știu dacă te-ai sărutat sau nu până acum. Problema este că nu trebuie să îți mai pierzi timpul și să acționezi, man viața e prea frumoasă profită că anii trec. Trăim în era vitezi și ai multe oportunitați acum. Nu mai sta în casă, gata, game over, treci pe treabă cu tupeu.

| Frank51 a răspuns:

Nu prea are de unde sa stie o fata trecutul tau, decat daca te tradeaza comportamentul, si crede-ma la varsta aia te cam tradeaza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca nu, din exact motivele alea pentru care nu ai sărutat o fata pana acum

| OldSoul a răspuns:

Hmm, daca vei preciza asta de fiecare data cand vei vorbi cu o fata, ei bine, e posibil sa nu ai o relatie cu ele, insa, exista si posibilitatea ca una sa te sarute din mila, sau din curiozitate si astfel sa scapi de aceasta problema.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca-ti scrie pe frunte ca nu ai sarutat nici o data, poti sa nu spui asta... si fetele nu vor stii.

| RAY a răspuns:

Nu stiu de ce nu ai sarutat,probabil timiditatea,nu arati bine,nu stiu,dar daca arati bine vei gasi, imposibil ca un barbat frumos sa nu gaseasca o iubita, indiferent de situatia materiala, si daca esti timid vei gasi, poti avea tu si personalitatea lui hercule daca esti urat nu te baga in seama fetele