Si eu la fel ca tine spuneam o data si ma tot milogeam de ea si i dateam sanse am ajuns la concluzia ca lor le plac badboys si ca tu esti fraierul ei de care ea isi bate joc, fi barbat si las-o asta e, fetelor le place sa-si bata joc de baieti le provoaca orgasme asta
In loc sa-ti dea lacrimile in fiecare seara toata viata, alege varianta de a plange ziua intreaga, insa doar o foarte scurta perioada. Parerea mea.
Astfel de bărbat ești tu? Meriți să suferi atunci sau ia-ți inima în piept, bagă-ți mințile în cap și conștientizează că nu e pentru tine. Ești mai rău ca o muiere, ce mai bărbat.
Ea asa zice...
Și simți că o face?
Uneori. dar mai mult nu.
Neștiind toată povestea dintre voi, nu prea aș ști ce să zic. Noi degeaba te ajutăm cu sfaturi pentru că orice am zice nu o să-ți intrăm în suflet să vedem tot ce e acolo. E clar că e o problemă în relația ta și tu acum, în loc să stai aici și să pui această întrebare, ar trebui să vorbești cu ea. E relația voastră, sentimentele voastre, prezentul și probabil și viitorul vostru, toate astea vă aparțin, mai mult sau mai puțin vouă. Se ajunge într-un astfel de stagiu din lipsa comunicării, așa că fiți deschiși unul față de celălalt și până la urmă o să ajungeți la o decizie comună care să vă fie benefică amândurora. Deci, răspunsul o să-l găsești vorbind cu ea.
Am mai incercat sa discutam, degeaba. Ea face tot ca ea si cum vre.
Atunci cred că e cazul să iei o pauză de la toate astea. Pe parcursul ei o să vezi dacă mai merită sau se termină.
Mai ești și prost pe deasupra, plângi după una care nici măcar nu te iubește. Mă stresez eu când vă văd în halul ăsta.
Da. Cred ca ai dreptate. Stii care e chestis ciudata? Niciodata nu ne certam cand sunt amandoi, doar pe Facebook.
Dupa cum sunt fata eu cred ca este genul de fata care te-a folosit mai pe scurt te joaca pe degete.Tu te-ai îndrăgostit dar ea isi bate joc intr-un fel de tine.Fii bărbat si arata-i ca poti fi ca ea.Nu lasa ca o fata sa te distrugă, tu cand plingi ea ride ceva de genu.Ai sa gasesti alte fete mai bune.Bafta!
Cristiiiiiiuy întreabă: