| Hr_Alle_1997 a întrebat:

Raman cu prietenul meu acasa o saptamana, singuri. Vreau idei de activitati. Nu vreau raspunsuri gen sex sau alte exemple ce denota disperarea. Vreau sa fac o saptamana mai speciala, atat. happy Funda.

9 răspunsuri:
| stfnn a răspuns:

Uitati-va la Game of Thrones...

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt ferm convins ca vei avea parte de o saptamana anosta in cazul in care nu iti vei revizui atitutinea si conduita.Pa,pa.

| raMLesS a răspuns:

Faceţi sex nu e ceva de disperare, orice băiat are nevoie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tinetiva de mana in pat ca sa vezi ce "speciala" va fi saptamana. de fapt penibila si plictisitoare dar cum fetele sunt majoritatea asexuale, desigur ca nu vrei sex. lasa-l sa se frece de tavan cu tine in pat

| Xpressurself a răspuns:

Planurile si socotelile nu ies asa cum vrem noi de fiecare data. ce poti sa faci acasa? invitati prieteni apropiati si jucati carti, remi si alte jocuri. ce sa faci o saptamana acasa? fa ce faci de obicei acasa, doar ca esti cu un baiat. daca ai avea un frate ce ati face? mai bine ar fi sa iesiti undeva. sunt atatea de facut, nu merita planificat.
Da, sexul denota disperarea.
Faceti dragoste, asta denota multa iubire happy

| jessikz0r a răspuns:

Niciodata sa nu mai gandesti un moment dinainte...lasa-te purtata de val si faceti ce va trece prin minte in momentu respectiv, dar daca chiar vrei niste baze concrete pe ceva activitati ti-as putea propune un film, sau mai multe, nitel popcorn, sau chiar sa faceti voi mancarelaughing asta puteti face de fapt in fiecare zi, sa incercati sa gatiti si sa radeti pe seama asta, cautati retete pe net si vedeti ce va iasa, jucati-va pe net, barfiti pe facebook lumea, glumiti si in ultimu rand iesiti prin oras, ca un cuplu, plimati-va prin parc, mergeti la un suc, cinema, shopping ...hmm nu mai imi vine nicio idee acum, dar ti-am zis, lasa totu de la sine, pup :*

| CuieMoco a răspuns:

Joaca sah si table daca nu vrei sex sau ceva care "denota disperarea". Va fi o saptamana plictisitoare.

| Hr_Alle_1997 explică:

Deci, ca sa se inteleaga, sexul face parte din normalitate. Nu am exclus. Vreau ceva nou. happy