| MeowMeowNicka a întrebat:

Salut! Scuze ca postez aici dar am ales sa profit de faptul ca aceasta categorie e cea mai populara hahah

Am gasit un anunt de la CNE Cernavoda, in vederea ocuparii unui post. Arata cam asa: https://nuclearelectrica.ro/snn/2025/10/09/reparator cine-e-in-cadrul-atelierului-pregatire-lucrari-on-line-s ectia -pregatire-lucrari-sucursala-cine-cernavoda/

In vederea ocuparii postului trebuie sa sustin o proba scrisa eliminatorie, S din cate am inteles vor f intrebari de fizica si matematica de liceu, nivel mediu, plus inca cateva despre functionarea centralelor electrice, etc. Nu este un post cu o responsabilitate prea mare, in cerinte nici macar nu e specificata absolvirea unei facultati in domeniu, doar un liceu tehnic/real.

Intrebarea mea este: a mai sustinut cineva probe asemanatoare la CNE? Daca da, in ce consta intrebarile? Sunt grele? As dori sa stiu cat mai bine ce am de invatat ca sa ma pot pregati.

Orice detaliu legat de dificulatate, formatul testului, etc. este bine venit.

P.S. Aparent linkul nu merge pentru ca TPU il identifica ca fiind text si-a gasit in el ``greseli de scriere`` pe care le corecteaza automat, iar astfel nu ma lasa sa postez...

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cea mai populară dar deloc potrivită pentru postarea ta.

| mihai69 a răspuns:

Ai în cadrul anunțului bibliografie; pune mâna și învaț-o!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i cea mai populara categroie decat in mintea ta, dar postand la o categorie nepotrivita risti ca adminul sa-ti steraga topicul ori sa fii trata la misto intrebarea.

| Violleta2022 a răspuns:

Aceste anunturi sunt noi-noute si fac parte din marea schimbare organizata de Minsiterul Economiei si a Mediului, pentru a angaja in posturi numai oameni pregatiti pentru acele meserii, asdar interebarile sunt din domeniul respectiv si nu le poate sti nimeni, fiindca nu s-au facut publice, facand parte dintr-un examen.
Daca ai terminat un liceu cu acel profil si indeplinesti toate cerintele acelui post, trimite-ti CV-ul si ei te vor chema la examinare.
Succes!