Prima data a durat 1 minut pentru ca tot la fel ca si tine, am programat-o si am avut emotii pana in momentul respectiv.
Apoi restul datilor cand am facut-o a durat de la 10 la 40 de minute. Pentru ca restul nu au fost programate si le-am facut cu persoana iubita.
Un sfat bun:masturbează-te înainte de a merge "la golit...", te va ajuta foarte mult!
Ai fi mult mai fericit si cu conștiința liberă daca ai alege sa respecți planul Tatalui nostru ceresc si ai alege sa faci sex numai după căsătorie. Cine face sex fara casatorie nu e binecuvântatbdr Creatorul nostru, are postludii ratate din cauză mustrarilor de constiinta, se expune si la boli sexuale care sunt pedeaosa Creatorului pentru cine ii încalcă poruncile. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie.
Prima data este emotionant pentru toti incepatorii, unii se scapa pe ei in primele secunde altii nu pot avea erectie.
Nu uita sa ai 2-3 prezervative la tine de masura corecta, ca-n caz de se rupe sa-l poti inlocui si nu uita sa pui prezervativul INAINTE de a incepe partida sexuala, fiindca bolile cu transmitere sexuala se pot lua prin toate tipurile de sex: oral, vaginal si anal.