| valeriadilf a întrebat:

ajutati-ma, mai mult sa raspunda baietii!
Va rog mult!
deci. sint de patru luni cu prietenul meu de 19 ani si eu am 18
peste 2 zile e Craciunul si eu chiar nu stiu ce sa ii daruiesc
sa va fac o mica descrire :
ii plac petrecerile, tip sportiv 50/50% (mai mult cu bataile), are multi prieteni ii place sa comunice
Ma gindeam ca daca tot e iarna sa ii cumpar un hanorac, dar nu stiu daca e potrivita ideea cu hainele, voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Abcd1234ef56 a răspuns:

Buna! E super placut (ca baiat spun asta) sa primesti un cadou de la o fata. Fie mare ori mic, gestul este enorm, iar noi (unii) care stim sa apreciem lucrurile frumoase ale vietii, le savuram din plin! Sunt multe cadouri frumoase pe are i le-ai putea oferi. De la un parfum, un aparat de ras Gillette + spuma de ras + o lotiune after shave, un ceas dragut si nu prea scump, un pulover, o geaca eleganta. Daca vrei sa-i faci vreun astfel de cadou, nu uita sa le rupi pretul! Nu trebuie sa se simta el "naspa" cand vede cat te-a costat mica atentie! Iti spun din propria experienta ca prietenului tau ii place si daca i-ai da 2 pupici in plus! Arata-i ca-l iubesti, ca este o persoana speciala in viata ta, arata-i afectiune, sinceritate, respect! Pentru noi, baietii nu poate fi nimic mai frumos decat atat! Cu timpul, cand se v-a maturiza si mai mult o sa vezi cum te rasplateste cu o verigheta! laughing) Sarbatori fericite va doresc si sa va iubiti mult!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un om va aprecia cand apreciezi pasiunile cea ce il face asta ne face fericiti, ce face box, karate? cumparai ceva un sac de box, manusi nu stiu ceva care sa fie mereu cu el si un parfum e ok dar daca ar vedea ca isi place cea ce face va aprecia asta

| valeriadilf explică (pentru RAY):

Muay thai si judo, adica acum nu mai practica aceste sporturi ptc are niste probleme cu piciorul

Răspuns utilizator avertizat
| schmoll a răspuns:

Nu stiu cat de mult conteaza partea materiala pe care i-o oferi, el probabil isi doreste afectiune, implinire, gestul va conta cel mai mult, cumpara-i ce simte inima ta

| bobolina27 a răspuns:

Cumpara-i un parfum, e cadoul perfect

| valeriadilf explică (pentru bobolina27):

Problema e ca nu stiu ce fel de parfum anume ii place ce miros etc.

| PaulWalker1ST a răspuns:

Baietii nu sunt asa "topiti" dupa cadouri, cum sunt felete rolling on the floor, afectiunea si dragostea pe care tu o oferi e cel mai de pret cadou.

| SamuelYooBossDeBoss a răspuns:

Stii ce sa-i faci cadou! iti zic eu e cel mai bun cadou! O nopate de amor luuunga cu o bautura exotica (daca ai bani)winking succes. FUNDA