Buna! E super placut (ca baiat spun asta) sa primesti un cadou de la o fata. Fie mare ori mic, gestul este enorm, iar noi (unii) care stim sa apreciem lucrurile frumoase ale vietii, le savuram din plin! Sunt multe cadouri frumoase pe are i le-ai putea oferi. De la un parfum, un aparat de ras Gillette + spuma de ras + o lotiune after shave, un ceas dragut si nu prea scump, un pulover, o geaca eleganta. Daca vrei sa-i faci vreun astfel de cadou, nu uita sa le rupi pretul! Nu trebuie sa se simta el "naspa" cand vede cat te-a costat mica atentie! Iti spun din propria experienta ca prietenului tau ii place si daca i-ai da 2 pupici in plus! Arata-i ca-l iubesti, ca este o persoana speciala in viata ta, arata-i afectiune, sinceritate, respect! Pentru noi, baietii nu poate fi nimic mai frumos decat atat! Cu timpul, cand se v-a maturiza si mai mult o sa vezi cum te rasplateste cu o verigheta!
) Sarbatori fericite va doresc si sa va iubiti mult!
Un om va aprecia cand apreciezi pasiunile cea ce il face asta ne face fericiti, ce face box, karate? cumparai ceva un sac de box, manusi nu stiu ceva care sa fie mereu cu el si un parfum e ok dar daca ar vedea ca isi place cea ce face va aprecia asta
Muay thai si judo, adica acum nu mai practica aceste sporturi ptc are niste probleme cu piciorul
Nu stiu cat de mult conteaza partea materiala pe care i-o oferi, el probabil isi doreste afectiune, implinire, gestul va conta cel mai mult, cumpara-i ce simte inima ta
Problema e ca nu stiu ce fel de parfum anume ii place ce miros etc.
Baietii nu sunt asa "topiti" dupa cadouri, cum sunt felete
, afectiunea si dragostea pe care tu o oferi e cel mai de pret cadou.
Stii ce sa-i faci cadou! iti zic eu e cel mai bun cadou! O nopate de amor luuunga cu o bautura exotica (daca ai bani)
succes. FUNDA
Alice_1004 întreabă: