| XloverboyX a întrebat:

Cum pot sa fac o fata sa ma placa (fara raspunsuri inutile)
Dau fundabig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cheam-o afară, în parc sau la un suc, mergeţi la un film ceva. Mai ales la prima întâlnire, seara când o conduci acasă, până la poartă sau până la scară, apuc-o uşor de mână, şi spune-i ce simţi tu pentru ea. Iar dacă eşti mai timid de felul tău, îi spui ca ţi-a plăcut foarte mult că ai fost cu ea, şi că vrei să vă mai întâlniţi, vezi tu, hai că te descurci.
Te pup!

9 răspunsuri:
| danishor a răspuns:

O tachinezi.

| Coco2730 a răspuns:

Poti gasi mai multe exemple pe artaseductiei.ro, fastseduction101.com. Poti incerca sa vorbesti cu ea. In acelasi timp, vorbeste si cu alte fete. Cat mai mult si mai des.

| neutrino a răspuns:

Daca esti destept, putin frumos si cu buzunarele pline, eventual si putin umor pentru ca nu strica, atunci ai putea avea pretentia de a fi placut si dorit de fete. Daca nu, astepti la ceea ce pica.

| RetardedRacoons a răspuns:

Ii arati cocoselul, eu asa fac si toate femeile ma iubesc.

| Smile3 a răspuns:

Daca va cunoasteti de mult timp si pana acum nu ti-a dat nici un semn ca te-ar placea, nu poti!

| tinasong a răspuns:

Buna ca o fata sa te placa, trebuie sa ii arati ca si tu o placi, sa fi onest cu ea, si sa ii arati ca esti deosebit, nu ca toti baieti, nu folosi textele tipice de agatat pentru ca pe fete le irita. bafta! sper ca te-am ajutat

| LordofCheese a răspuns:

Cumparati o masina(peste 60.000 euro), un ceas de aur, cand e pe langa tine laudate si scoate banii(sa fie euro sau dolari),... si cel mai importalt, asculta manele/apucate de fumat/de baut/ poate si niste "iarba"..in ziua de azi 95% dintre fete prefera acest gen de baieti.

| dolphin a răspuns:

O faci sa rada

| End_Alexutza_1991 a răspuns:

Cel mai important lucru este sa fii tu insuti.fa-i complimente salut-o.pur si simplu intra intr-o comvorbire cu ea. apoi vine totul de la sine. sper ca te-am ajutat.bafta multa in continuare. fundita? :*

Întrebări similare