| DavidS02 a întrebat:

In ultimele zile am vise foarte ciudate, unele cu o anumita persoana pe care nu o pot scoate din cap ( o prietena de sport ). Acum o zi am visat-o ca ma sarutam cu ea la patinoar ( in aceea zi fusesem cu ea la patinoar si cu niste prieteni ) si chiar a fost tare..nu stiu cum sa ma exprim laughing. Dupa care, nu stiu cum, ne-am trezit ca eram in cantonament cu sportul si ne cazasem in camere. dupa care a venit la mine si mi-a spus sa mergem intr-o camera goala ca a facut rost de chei...si eu am zis ok, de ce nu. Cand am mers, stiu bine ca ne urmarise o colega de-a noastra de sport iar noi fugeam de ea ca sa ajungem in camera. fusesem foarte speriat si imi tremurau mainile. Mi-a dat cheile ca sa deschid usa mai repede si sa ajungem in camera respectiva. Intr-un final am ajuns si ne-am apropiat unul de altul in coltul patului ca sa ne linistim. Ea s-a apropiat mai mult de mine ca sa ma sarute..si in acel moment a intrat un fost antrenor de-al meu in camera si ne-a spus sa plecam acum. Am plecat..am ajuns pe hol iar fostul meu antrenor mi-a spus sa plec ( imi facut semn ) iar prietena mea de sport s-a dus intr-o alta directie nestiind de ce. Poate si-a uitat ceva. Eu am plecat afara din hotel si atunci mi s-a terminat visul. Eu..cand visez o anumita persoana, nu conteaza cine e, incep sa ma indragostesc de ea si acum o plac unpic ( tin sa zic ca in general eu nu prea o plac )
Intrebarea mea este : De ce o visez mai frecvent? Eu cred ca sufar un pic deoarece nu am o prietena ( asa cred )
Sper ca nu v-am deranjat si o zi buna in continuare. daca mai aveti sugestii mi le puteti lasa aici in comentarii. Multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar putea sa fie vorba chiar de o premonitie. La urmatoarea intalnire cu ea, propune-i o iesire in 2 la o plimbare. S-ar putea sa-ti devina prietena mult dorita si asteptata. Bafta.

| DavidS02 explică (pentru corbulalbrosu):

Faza e ca in momentul asta. nu prea mai simt ceva..nu prea ma mai gandesc la ea asa de mult cum am facut-o dupa vis. Habar nu am de ce

| corbulalbrosu a răspuns (pentru DavidS02):

Trebuie sa-ti faci ordine in ganduri si in sentimentele tale. Si inca destul de repede.

9 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Pentru ca iti place de ea si vrei sa-i parchezi Cadillacul roz, sa-i bagi lebarul in sacosa, sa-i dai pedala, sa escaladezi muntele lui Venus, sa-i dai Baltagul, sa-i deschizi Enigma Otiliei etc etc

| R0R0 a răspuns:

Asta pentru ca o placi, dar nu ti-ai dat incă seama.

| DavidS02 explică (pentru R0R0):

S-ar putea happy

| R0R0 a răspuns (pentru DavidS02):

happy

| Mnup a răspuns:

S-ar putea sa va placeți reciproc. happy Cati ani ai?

| DavidS02 explică (pentru Mnup):

Pe 5 ianuarie fac 14