| Fitedhefetitzaqtupeu a întrebat:

si totsi celatibig grinlove struck
Deci sa va spun povestea mea sunt in italia si am in clasa un baiat leonardo care imi place ff mt de el si am vb k niste fete si alea guri sparte cum sunt italiencele eu zis ca vezi k diana te place vrei sa stai k ea si el o zis nu sad si i mai place de el la o faat sara care vrea sa ma fac geloasa dar eucred ca el ma place pe mine pentru ca ma eneveza vn langa mine imi vb frumos asa nu stiu nu ma lasa in pace ma striga in orelove struck imi cere pixuri lipici etc. doar mie...toate fetele zice ca ma place alea care tin k mine dar aia zice ca pe ea o place mentionez k el are 13 ani k si mine si aia are 9 ani si este ff pitica decat el si el e asa de frumos sisi face o creatsa in caplove struck mor dupa ellove struck nu stiu ce sa cred ma place sau nu? astept raspunsuri mz( FUNDAlove struck RESTU VOT)vam:*:*:*

Răspuns Câştigător
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Te place si ii e rusine sa recunoasca in public ia vb odata u cu el fata in fata singuri garantez ca te place

2 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Poate este ceva specific italienilor sa fie draguti... oricat de incredibil ar parea(si lipsit de logica).Nu trebuie sa te placa neaparat ca sa-ti ceara lipici si pixuri, poate face asta doar pentru ca stie ca tu tot timpul ii dai ce-ti cere.Ehhh,nu stiu, mai bine nu te grabi sa sari la concluzii din moment ce e atat de popular, poate asta ii da incredere si de aceea isi permite sa-ti ceara toate lucrurile astea.

| 2dmv a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa te gandesti la scoala, nu cum sa cuceresti o "creasta in cap"