| Stoleru_Andrei_1975 a întrebat:

vreau sa dau de 8 martie un trandafir alb la o fata doar ca problema este ca daca nu va accepta trandafirul sau daca nu va avea nici o reactie adica dupa ce il dau as vrea sa o sarut pe obraz si daca se va feri ce o sa fac sau daca nu va vrea pur si simplu trandafirul si na....nu stiu adica oricum nu vreau dupa ce o sarut pe obraz sa ma trezesc cu o palma peste fata
Eu am totul pregatit replica (pentru fata cu cel mai frumos zambet si cei mai frumosi ochi din lume) dar daca nu va iesi bine bine va roog ajutati-ma dau o ditamai funda

3 răspunsuri:
| Zgjdon a răspuns:

Presupun ca in clipa asta nu te ajuta, dar:Fi natural! Asta le place fetelor defapt...sa te comporti naturalhappy
Acum... daca nu ii place un baiat natural(si iti da o palma sau ce situatii ai mai mentionat) inseamna ca pur si simplu nu dai trandafirul cui trebuie tongue

| neutrino a răspuns:

Putin stiu ca atunci cand doresti sa oferi chiar numai o floare unei fete, trebuie in primul rand sa te intrebi, daca ai sau nu acest drept sau daca stii cum se ofera o floare. Altfel risti sa patesti ceea ce iti este acum teama: sa te refuze si/sau sa te ignore total.

| DeathReaper a răspuns:

1. Fetele nu refuza laughing
2. Nu tu trebuie sa o pupi, ci ea pe tine,