| ipost a întrebat:

Salut you am o întrebare la voi mai complicată! Iubita mea are o soră gravidă cu 2 copii după ea nu are unde să stea barbasu abia găsește de muncă cu ziua și i.am luat la mine ca nu puteam să îi las pe drumuri vă dați seama! Ea nu lucrează, deci singurul care aduc banii în casă sunt eu cu soțul ei când prinde contracte la
Muncă! Sunt fumătorii toți 3 deci banii se duc imediat pe mâncare și pe țigări vă dați seama! Acum înainte să vină ei la noi eu am primit o invitație la nuntă la un prieten, deja ne.am luat de îmbrăcat și eu am pus deoparte 700 de lei pentru nuntă să mă duc eu cu iubita mea! Dar vă dați seama ca mâncarea nu ne ajungea și eu mai mă
Împrumutam la ifeneuri să iau de mâncare, mai aducea și cumnatul
Banii dar mâncăm mâncare obisnuita dar făcută mai mult să ne ajungă mai mult, dar dacă eu am
Promis ca merg la nuntă cu ea și băiatul ăla a plătit meniurile pentru noi doi, acum să îi zic ca nu mai merg este urat din partea mea și nu este corect, de asta și a iubita mea îmi spune ca eu ascund banii de ea și ca ea moare de foame, dar nu este așa ca are ce mânca dar nu mai este obișnuită să fie doar ea și când suntem 7 guri de hrănit este mai greu. Ca eu mă duc la
Nuntă și ea nu are ce mânca, deși și ea vroia să meargă repet nu am
Luat eu hotărârea asta am luat-o împreună ca ne.am
Pregătit dar situația este alta acum și dacă am zis ca mergem acum nu este frumos să zic ca nu mai mergem când mai este o săptămână până la nuntă! Eu încerc să îi explic dar ea nu vrea să
Mă creadă ca dacă dai un cuvânt așa este și trebuie să onorezi ca doar nu plătește degeaba meniurile! Acum spuneți voi greșea eu cu ceva bă ștersesem foarte tare și aș avea nevoie de un sfat?

Răspuns Câştigător
| Elaz78 a răspuns:

Eu consider ca fiind "prieten" nu ai nici o obligație fata de familia ei…
nu ești sot. și chiar de si fi…
poate sunt mai exigenta dar cred ca înainte să faci 1-2-3 copii trebuie să știi sigur ca ai ce sa le oferi.
eu as lasa o cu familia ei… simplu!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si nunta cu ce o fac dacă abia au ce manca?
Esti fraier la faza asta. Plus că am inteles cam greu ce ai scris.

| Violleta2022 a răspuns:

"Sunt fumătorii toți 3 deci banii se duc imediat pe mâncare și pe țigări vă dați seama!"

Rezolvarea este simpla: toata lumea renunta la tutun ca-i foarte scump si cand nu este de mancare, fumatul este deja o prostie.

| just4ubr2015 a răspuns:

E o vorba romaneasca frate frate da branza e pe bani sa se duca la munca puturosul de sot al cumnatei si ea mai ales ca are 2 copii daca nu avea bani sa ii creasca sa nu ii faca. nu esti obligat sa ii cresti pe toti ca nimeni nu tii da bani tie iar legat de munca ai promis du-te indiferent de ce bani ai fi parolist.

| gabby996 a răspuns:

Fara sa te superi pe mine dar cam tiai ales iubita gresita care profita.Eu cred ca ar trebui sa iti faci o Familie. Sincer eu as iesi din asta