| Cld_Ellye_2003 a întrebat:

Salutare, am 13 si am o gandire cam perversa.Ma gandesc sa fac de acum dragoste cu prietenul meu, e normal?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar daca altii iti vor da raspunsuri afirmative, trebuie sa stii ca la varsta ta inceperea activitatii sexuale in nici un caz NU poate fi considerata ca fiind "normala". Pentru a-ti satisface dorintele sexuale ai putea recurge la practicarea petting-ului, activitate prin care poti sa ajungi/sa obtii exact aceleasi placeri si satisfactii cu cele oferite de sexul real, si cu toate acestea sa ramai virgina in continuare. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu mintea perversa, cred ca e destul de normal, atata timp cat nu pui in aplicare chiar tot ce iti trece prin minte.
E o varsta destul de frageda, asa ca gandeste-te de 10 ori inainte sa faci ceva ce vei regreta toata viata. Fa o lista cu toate consecintele pe care le vei avea si vei constata ca nu merita sa iti creezi atatea probleme doar pentru putina placere. Decizia iti apartine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, normal

| Roxette99 a răspuns:

Nu conteaza chiar asa de mult varsta sa stii. Oricum candva tot o faci.
Treaba e ca trebuie sa fi sigura daca chiar ti-o doresti cu adevarat.
Si daca prietenul tau e persoana care tu crezi ca ar fi ok sa fie primul tau partener. Pentru prima oara nu e ok sa fie o aventura pentru ca o sa iti amintesti mereu de "prima oara" si nu cred ca vrei sa ai in amintirea ta o amintire nasoala... Fa-o cu o persoana cu care crezi ca te merita care o placi care te place care te atrage.

| Iulia0331 a răspuns:

E normal, dar eu as zice sa nu faci asta acum...
Totusi o sa va despartiti pana la urma si na, dupa tu o sa regreti
E normal sa simti asta dar mai bine nu o fa

| doxa48 a răspuns:

Foarte normal. doxa e alaturi de tine

http://www.shafou.com/