Chiar daca altii iti vor da raspunsuri afirmative, trebuie sa stii ca la varsta ta inceperea activitatii sexuale in nici un caz NU poate fi considerata ca fiind "normala". Pentru a-ti satisface dorintele sexuale ai putea recurge la practicarea petting-ului, activitate prin care poti sa ajungi/sa obtii exact aceleasi placeri si satisfactii cu cele oferite de sexul real, si cu toate acestea sa ramai virgina in continuare. Multa sanatate!
In legatura cu mintea perversa, cred ca e destul de normal, atata timp cat nu pui in aplicare chiar tot ce iti trece prin minte.
E o varsta destul de frageda, asa ca gandeste-te de 10 ori inainte sa faci ceva ce vei regreta toata viata. Fa o lista cu toate consecintele pe care le vei avea si vei constata ca nu merita sa iti creezi atatea probleme doar pentru putina placere. Decizia iti apartine.
Nu conteaza chiar asa de mult varsta sa stii. Oricum candva tot o faci.
Treaba e ca trebuie sa fi sigura daca chiar ti-o doresti cu adevarat.
Si daca prietenul tau e persoana care tu crezi ca ar fi ok sa fie primul tau partener. Pentru prima oara nu e ok sa fie o aventura pentru ca o sa iti amintesti mereu de "prima oara" si nu cred ca vrei sa ai in amintirea ta o amintire nasoala... Fa-o cu o persoana cu care crezi ca te merita care o placi care te place care te atrage.
E normal, dar eu as zice sa nu faci asta acum...
Totusi o sa va despartiti pana la urma si na, dupa tu o sa regreti
E normal sa simti asta dar mai bine nu o fa