| Cuceri98 a întrebat:

Salutare! Am niste intrebari/ probleme.Sunt o persoana singura dintr-un oras mic si mi-am facut cont pe o platforma compabilitate.ro.Chestia e ca de vorbit am inceput sa vorbesc cu o rusoaica frumoasa de 30 de ani de aproape 2 sa ptamani si vorbim in fiecare zi.Imi e draga.Problema e ca eu sunt in Romania si ea in Rusia, si e imposibil sa fiu cu ea.Eu am o situatie financiara modesta, stau cu parintii am si clar nu m-ar lasa sa plec departe, mai ales in alta tara, plus ca sunt singurul lor copil si starea de sanatate a lor nu e asa buna, Plus ca nu cunosc limba si nu stiu daca m-as descurca.Ea are casa si familia acolo si un servici care ii place.am 27 de ani desi nu cred ca conteaza varsta, de asemenea vorbesc de o saptamana si cu una din america de vreo 40 care lucreaza in Malaezia cica.De vorbit vorbesc cu ambele in romana.Mi-au trimis si poze si arata bine m-ai ales aia din RusiaAia din Malaezia cica se muta la Londra ca are un contract si vine in Romania pe urma dupa cateva luni.Ca si chestie am vorbit pe tinder vreo 2 saptamani acum vreo 4 luni cu o chinezoaica mutata din Londra.Era instarita financiar si frumoasa,la inceput am vorbit in primele zile mult, iar dupa nimic, Nici nu mi-a mai raspuns la mesaje pe urma, parca a intrat in pamant, desigur in engleza, nu borbea romanaAlea din orasul meu sau din orasele din apropiere nici nu vorbesc cu mine.Cum de am asemenea bafta la femei? In rest nimic nici o fata cu mine din 3-4 situri nu a vorbit cu mine.Nici pe Facebook dating. Oare de ce am asemenea bafta la femei? Oare relatiile la distanta functioneaza? Oare e posibil sa fiu cu una din ele. Oare e pe bune ce spun? Situl e pe bune? Sau relatiile la distanta sunt sortite esecului? Mi-e frica sa nu fie dezamagite cand ma intalnesc.Desigur ma intreb daca e posibil.Ce sa fac? De asemeni ieri am fost contactat de una din sua o negresa care cica e din sudan, e refugiata si mi-a zis ca tacsu a fost omorat si sta intr-o tabara de refugiati, cica are doar un pastor ca persoana apropiata si a dat un numar de telefon.Mi-A zis sa ii trimit datele mele adrrsa nume email ocupatie ca cica imi trimite 6. 5milioane de dolari si dupa sa ii trimit eu ca sa vina in tara la mine, ca vrea sa termine facultatea de matematica.Si mi-a scris in romana.Mi se pare dubios.Nu m-am nascut ieri, sunt sigur ca e vreo escrocherie.Sincer chiar nu pot crede asa ceva. Oricum nu-s prost sa-mi dau datele si adresa.Adica chiar sa fie pe bune, care ar fi sansele? Oricum asta m-a facut sa imi pun intre dubii despre autenticitate.Voi ce ziceti? Ce parere aveti despre situri si relatiile la distanta? oare e pe bune si celelalte relatii? Oare e posibil sa fie ceva frumos in viitor cu una din eleStiu ca trebuie sa faci sacrificii pentru iubire, dar nu stiu ce sa zic.Nu stiu daca ar merge.Sincer imi e drag de rusoaica.E Hot! si cu ea comunic zilnic si intens, ma gandesc sa strang bani ca peste un an sa ma duc la ea, daca nu vine americanca in Romania.Voi ce ziceti? Va rog raspundeti.Sa renunt la idee? Sa.mai vorbesc cu ele? Sa fac pasul asta sau sa sterg contul sa stau cuminte in banca mea sa nu ma complic Oare merg relatiile la distanta?

6 răspunsuri:
| DTW a răspuns:

Sfatul meu, stai departe de orice e online,mai ales in materie de întâlniri si una alta, toate sunt făcute sa te faca de bani, din pacate insa si la capitolul întâlniri in realitate e si mai prost, daca nu ai o situație financiară mult mai buna nu modestă degeaba incerci tu orice ai vrea.
Tiparul femeilor din ziua de azi este:
-masina scumpa
-casa cu de toate in ea
-bani
Asa ca sfatul meu e sa te pregătești sa ramai singur sa iti găsești un job ok și sa nu mai disperi ca orice ai incerca tot singur ramai, asta e realitatea din pacate.
Succes in toate.

| mihai69 a răspuns:

Hai să presupunem că e „pe bune"; ai vrea să mergi într-o țară fascistă, unde un dictator nebun își trimite tinerii (și nu numai) la moarte?

| ania a răspuns:

Nu e bine sa încerci cu mai multe in acelasi timp.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nui trimite datele tale personale in spatele acelor presupuse fete sunt traficanti oameni dubiosi, lor le este foarte usor sa puna poze cu femei frumoase si sa se dea drept femeie ca sa te cucereasca sa obtina date personale cont bancar si te lasa fara bani si adio gagici, alea nu exista, gindeste te ca tu nu poti sa iti gasesti in România o femeie cine crezi ca te asteapta pe tine in Rusia sau in America? Nu există asa ceva sunt minciuni.

| FreddieM a răspuns:

Ai vorbit live pe video cu rusoaica? Dar cu celelalte?
Cheers

| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie. Poti cauta si site-uri matrimoniale crestine (cunosc doua cupluri casatorite care asa s-au gasit), merge pe la biserici,, poti sa te implici in actiuni caritabile, vizite la centre de plasament etc. Un barbat adevarat caută nu o iubita ci o soție.