| Max0342 a întrebat:

Salutare! Am și eu o nedumerire acum o săptămână am făcut sex cu iubita în felul următor primul act fără, al doilea la ceva timp fără sa mai spăl penisul sau sa merg la baie și al treilea la câteva ore.
Acum vine nedumerirea ea are simptomele la o femeie însărcinată
Dar eu nu am terminat înăuntru deloc, ea nu era în perioada fertila, care sunt șansele? Sa fi rămas urme de lichid și la al doilea act sa ajungă înăuntru.
Este posibil sa fie însărcinată?
Menționez ca ambii avem 25 de ani și suntem împreună de 7 ani
Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele de sarcina exista intotdeaua cand sunt partide sexuale consecutive, chiar daca nu ai ejaculat in vaginul fetei, fiindca exista deja sperma ramasa pe teava de la o partida sexuala anterioara, care s-a scurs automat si involuntar in vagin, la urmatoarea partida sexuala, chiar in primele secunde cand ai reintrodus penisul.
Unica posibilitatea ca fata sa ramana insarcinata este ca ea sa fii fost in perioada fertila, adica cu 4-5 zile inainte de ovulatie sau in plina ovulatie.

Cum amandoi aveti 25 de ani si 7 ani de relatie, cred ca este timpul sa-i propui o casatorie, daca vrei ca femeia aia sa fie a ta pe veci, fiindca dupa 5 ani de relatie toate fetele se intreaba daca mai merita sa stea alaturi de un barbat care nu are nici o intentie sa se casatoreasca cu ea si atunci isi cauta pe altul.
Asadar, ia decizia corecta acum, mai ales ca-i posibil sa fie gravida si primul copil se pastreaza intotdeauna, ca sa nu exista risc sa nu mai poata ramane vreodata gravida.

| Violleta2022 a răspuns:

Fata poate face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, aceea fiind cea mai concetrata, aratand prezenta hormonului gravidiei in urina.

| sofisis a răspuns:

Ce anume simptome are, daca nu te superi?
Si da, logic ca exista posibilitatea sa ramana insarcinata.

| Max0342 explică (pentru sofisis):

Stări de vomă, amețeală, pofte și sunt conștient ca e posibilă o sarcină dar ma gândesc la calendarul de fertilitate