| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Salutare TPU, am sa deschid un subiect legat de cupluri. Deci un cuplu cum trebuie sa fie + cu - adica el sa fie mai redus si ea isteata sau el istet si ea mai proasta ca sa zic asa? De ce intreb asta pentru ca daca amandoi ar fi destepti s-ar plictisi la un moment dat unul de altul si daca ar fi invers unul din ei ar ajunde la puscarie facand o prostie. Deci pana la urma cum este mai bine pentru un cuplu + cu - sau + cu + si - cu -, bine ca aici se incadreaza si stare psihica a celor doi, adica daca sunt compatibili din punct de vedere psihic si gandirea fiecaruia.

51 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Plato):

Atunci isi merita soarta prost sa fi sa te casatoresti, nu mai conteaza daca e ea isteata s-au proasta ca acelasi drac e ma jur deci parca e un facut de la al de sus.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Vezi ca daca le judeci te fac jigodie laughing laughing

Viata e de rahat.

| Plato a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Viata nu e de rahat, crede-ma.
Si exista foarte multe femei demne, iti garantez.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Daca eu sunt jigodie, ala care le bate, scuipa, sodomizeaza iar ele tot il "iubesc" ce e? laughing

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Aia sunt barbati viselor lor, noi suntem jigodi, ce stii tu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

36 de răspunsuri de debili psihic

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru anonim_4396):

Bine ca esti tu destept/ desteapta poate de aia tara merge in jos si suntem de tot rahatul de fap de rasul lumii.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Plato):

Degeaba citești și crezi în Dzeu, ești putred pe dinăuntru.

| Plato a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

E atat de destept incat voteaza psd. laughing

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Dezvolta.
Daca vrei sa ajunga infractorii la inchisoare, inseamna ca esti putred? Eu cred ca e justitie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Plato):

Nu ai cum să vorbești despre iubire și Dzeu toată ziua și să faci asemenea afirmații happy și știi foarte bine la ce mă refer. Ești ori troll, ori un ipocrit plin de frustrări. Dezgustător în orice caz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce raspunsuri
Nici eu nu sunt atat de cretin

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Am mai spus de atatea ori ca nu imi bazez afirmatiile pe religie in primul rand, ci pe moralitate.
Mi se pare moral "dupa fapta si rasplata".

Sa sti ca ma pis pe PSD si nici nu am de gand sa ma duc la vot nu in viata asta clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Eu nu mai am răbdare să vină votarea odată

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru anonim_4396):

Exact mai da-i dracului cu guvernul lor de rahat si tot sistemul lor de rahat.

| Emma30555 a răspuns:

Eu nu cred ca daca amandoi sunt destepti se plictisesc.

| sunnyday6 a răspuns:

Eu as zice sa fie amandoi capabili, daca ar fi in deficit, tot n-ar fi bine pentru ca nu ar evolua in nici un fel ca persoane. Mai bine amandoi destepti (si frumosi, sa iasa copii reusiti, asta daca vor copii desigur) ca sa aiba un viitor bun decat unul destept si altul nu (cel mai putin destept s-ar simti extrem de complexat fiind inferior dpdv intelectual) sau amandoi deficienti, ceea ce inseamna esec total.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ți-ai schimbat sexul? Acum vreo câteva luni, erai femei. Și acum ești bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Da.