Atunci isi merita soarta prost sa fi sa te casatoresti, nu mai conteaza daca e ea isteata s-au proasta ca acelasi drac e ma jur deci parca e un facut de la al de sus.
Viata nu e de rahat, crede-ma.
Si exista foarte multe femei demne, iti garantez.
Bine ca esti tu destept/ desteapta poate de aia tara merge in jos si suntem de tot rahatul de fap de rasul lumii.
Dezvolta.
Daca vrei sa ajunga infractorii la inchisoare, inseamna ca esti putred? Eu cred ca e justitie.
Nu ai cum să vorbești despre iubire și Dzeu toată ziua și să faci asemenea afirmații
și știi foarte bine la ce mă refer. Ești ori troll, ori un ipocrit plin de frustrări. Dezgustător în orice caz.
Am mai spus de atatea ori ca nu imi bazez afirmatiile pe religie in primul rand, ci pe moralitate.
Mi se pare moral "dupa fapta si rasplata".
Sa sti ca ma pis pe PSD si nici nu am de gand sa ma duc la vot nu in viata asta clar.
Exact mai da-i dracului cu guvernul lor de rahat si tot sistemul lor de rahat.
Eu as zice sa fie amandoi capabili, daca ar fi in deficit, tot n-ar fi bine pentru ca nu ar evolua in nici un fel ca persoane. Mai bine amandoi destepti (si frumosi, sa iasa copii reusiti, asta daca vor copii desigur) ca sa aiba un viitor bun decat unul destept si altul nu (cel mai putin destept s-ar simti extrem de complexat fiind inferior dpdv intelectual) sau amandoi deficienti, ceea ce inseamna esec total.
Tu ți-ai schimbat sexul? Acum vreo câteva luni, erai femei. Și acum ești bărbat.