Milf - Mother, I'd like to ***. Aceasta expresie sustine mai mult decat 100% ca o femeie care are copii este mamica deci se numeste "MILF" indiferent de varsta, este mamica.
Eu zic sa nu te complici, gasesti atatea fete frumoase si dragute, si in plus mai are si 2 puradei
Maturizeaza-te!("O fac mai mult sa ma laud la baieti")
Mai bine te-ai lauda la baieti cu note mari si o nota de trecere la bac!
Ea are 27 de ani si 2 copii de 6 respectiv 7 ani? Ma minciunel, la cati ai a facut ea copiii aia? Te plictisesti si iti scrii fanteziile aici?
Cat timp are copii, se numeste MILF
Adica astepti sa iti spun ce: da poti sa intretii raporturi sexuale cu ea pentru ca va fi o experienta social culturala care iti va deschide multe orizonturi.
daca vrei sa faci sex cu ea bine... daca nu asta este nu faci sex cu ea...
Ooofff si cand te gandesti ca nici macar nu am un fir de par alb...
eee asta este... am imbatranit trebuie sa recunosc )
acum ii inteleg pe aia care imi spuneau:
"tinerii din ziua de azi"
))
deh maica pe vremea mea era altfel
si da chiar era altfel! cand asta era inca in gradinita
Ooo pai pana prin clasa 6-a inca mai credeam treaba cu barza... :|
pana in clasa 8-a ma jucam ratele si vanatorii, fata ascunselea si toate cele,
uite te rog sa asculti asta:
http://www.youtube.com/watch?v=CMTHLJE0oXQ
si sa imi spui ce parere ai!
) vezi ca am postat o intrebare, sper sa fie mai degraba un topic de discutii libere ar trebui sa apara la adolescenti... chiar sunt curios
dap si apropo de amintiri: TEC! Sifon! si biletelele cu vrei sa fii prietena mea? si ce rusine imi era cand dadeam martisoare si trebuiau sa ma pupe fetele pe obraz si ma inroseam de tot
si desenele de seara cu "noapte buna copii" si teleenciclopedia
eee ce mai vremuri... si par din ce in ce mai indepartate si mai utopice, si vorba aia toate astea deja incep cu "a fost o data"
PS: si daca vrei sa spui ca fetele de varsta mea sunt MILF atunci ai o problema... dar daca privesti lucrurile din punctul de vedere al faptului ca are copii, atunci nasol, pentru ca sunt fete la 18, 19, 20 care au copil si la alea ce lezici... sau daca avea 35-40 erai gerontofil? (daca nu stii ce e aia gerontofil atunci cauta tu pe google)
PS 2:
doamne!
daca vrei sa faci ceva cu care sa te lauzi, lasand la o parte scoala, uite aici ceva de laudat:
majoritatea se lauda cu faptul ca fac sex cu 5 femei pe luna, cand o sa ajungi sa ai o relatie frumoasa de cativa ani si o sa te lauzi ca ai facut sex numai cu persoana ai timp de 5 ani atunci sa vii sa te lauzi! pana atunci...
aaa si sa nu uit: te asteptai sa fim si noi impresionati? ooo da sunt impresionat! tu zeu al sexului! pot sa te ating? imi dai un autograf?
si sa stii ca sunt sigur in proportie de 75% ca nici nu exista femeia asta...
salutare tie si cititorilor nostri
Hhhmmm tehnic nu prea ai dreptate, scuze ca iti spun...
milf = mother i like to ***
ce zici tu varsta 2 poti sa ii spui cougar daca vrei asa
Ai dreptate! Scuzele de rigoare
Noi aici ne chinuim si tot nu avem dreptate. Ar trebui sa ne documentam mai mult . Am gasit definitia, acum nu stiu cat e de buna :
"Milf is a mother, of any age. She might be 21 and HAWT. Or 41. The term is offensive to those who do not want to be considered attractive and want to be motherly and ugly."
La varsta aia nu e MILF! MILF e femeie la 40-40 si de ani! De facut fa tot ce poti da oricum n-o vei impresiona cu nimic ca la varsta ei are experienta. Eventual o sa te faci de ras
Bai frate 1la mana nu fi fraier trageio bine de tot ca sa mai vrea si a-2a oara, 2 la mana nu te lauda la baieti pentru ca isi va da seama ca a facut o greseala tragandusio cu tine. o sa zica k esti copiill si astea. fa-o dar fa-o bine si pe ascuns!
Prea tarziu baieti. Multumesc pentru raspunsurile voastre. Am facut-o deja. Ce sa zic. Destul de buna mamica. O sa mai apeleze la mine cand are nevoie