| Strapachiosul a întrebat:

Salutare tuturor! Sunt pe cale sa fac sex cu o "MILF". Daca nu stiti ce inseamna MILF, cautati pe g00gle. Asa, ea are vreo 27-28-29 de ani eu 18. E foarte "buna". Ceva sfaturi? Ar trebui sa o fac cu ea? Mentionez ca are 2 copiii de 6-7 ani.
Sunt cam indecis, dar sunt pregatit. O fac mai mult sa ma laud la baieti.

Răspuns Câştigător
| ionuutzuu a răspuns:

Milf - Mother, I'd like to ***. Aceasta expresie sustine mai mult decat 100% ca o femeie care are copii este mamica deci se numeste "MILF" indiferent de varsta, este mamica.

| raluk27 a răspuns (pentru ionuutzuu):

Asta luand in considerare femeile normale, care fac copii la 30 de ani, nu adolescentele "grabite".

25 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Eu zic sa nu te complici, gasesti atatea fete frumoase si dragute, si in plus mai are si 2 puradei

| DeeaMarry a răspuns:

Maturizeaza-te!("O fac mai mult sa ma laud la baieti")
Mai bine te-ai lauda la baieti cu note mari si o nota de trecere la bac!

| TheAngel_1502 a răspuns:

Ea are 27 de ani si 2 copii de 6 respectiv 7 ani? Ma minciunel, la cati ai a facut ea copiii aia? Te plictisesti si iti scrii fanteziile aici?

| raluk27 a răspuns:

Daca la 27-28-29 ani e milf, pe una de 40-50 de ani cum o mai numesti?

| Strapachiosul explică (pentru raluk27):

Cat timp are copii, se numeste MILF

| drhotzu a răspuns:

Adica astepti sa iti spun ce: da poti sa intretii raporturi sexuale cu ea pentru ca va fi o experienta social culturala care iti va deschide multe orizonturi.
daca vrei sa faci sex cu ea bine... daca nu asta este nu faci sex cu ea...

| raluk27 a răspuns (pentru drhotzu):

Mai ales culturala.

| drhotzu a răspuns (pentru raluk27):

Ooo da si sa nu mai vorbim de partea spirituala laughing))

Maine cand ma uit in oglinda o sa-mi spun :"sunt aproape o MILF"

Dar atunci eu ce sa mai spun? am 26 straight face
sunt pensionar?

Deja intri la gerontofilie. Deci mai usor cu orgasmele, sa nu faci infarct laughing

Ooofff si cand te gandesti ca nici macar nu am un fir de par alb...
eee asta este... am imbatranit trebuie sa recunosc laughing)
acum ii inteleg pe aia care imi spuneau:
"tinerii din ziua de azi"
rolling on the floor))
deh maica pe vremea mea era altfel happy
si da chiar era altfel! cand asta era inca in gradinita laughing

Da, ne faceam temele singuri si inca mai credeam in barza.Ce vremuri!

Ooo pai pana prin clasa 6-a inca mai credeam treaba cu barza... :|
pana in clasa 8-a ma jucam ratele si vanatorii, fata ascunselea si toate cele,
uite te rog sa asculti asta:
http://www.youtube.com/watch?v=CMTHLJE0oXQ
si sa imi spui ce parere ai!

Ceee dragut! Jelibon. Mi-am adus aminte de guma Turbo (tare de-ti spargeai dintii) si de surprizele cu masini sau Testoasele ninja. Nu mai spun de coatele si genunchii zdreliti la joaca laughing

laughing) vezi ca am postat o intrebare, sper sa fie mai degraba un topic de discutii libere ar trebui sa apara la adolescenti... chiar sunt curios big grin
dap si apropo de amintiri: TEC! Sifon! si biletelele cu vrei sa fii prietena mea? si ce rusine imi era cand dadeam martisoare si trebuiau sa ma pupe fetele pe obraz big grin si ma inroseam de tot big grin
si desenele de seara cu "noapte buna copii" si teleenciclopedia happy
eee ce mai vremuri... si par din ce in ce mai indepartate si mai utopice, si vorba aia toate astea deja incep cu "a fost o data"

| drhotzu a răspuns:

PS: si daca vrei sa spui ca fetele de varsta mea sunt MILF atunci ai o problema... dar daca privesti lucrurile din punctul de vedere al faptului ca are copii, atunci nasol, pentru ca sunt fete la 18, 19, 20 care au copil si la alea ce lezici... sau daca avea 35-40 erai gerontofil? (daca nu stii ce e aia gerontofil atunci cauta tu pe google)

Fix la asta ma gandeam si eu happy

| drhotzu a răspuns:

PS 2:
doamne!
daca vrei sa faci ceva cu care sa te lauzi, lasand la o parte scoala, uite aici ceva de laudat:
majoritatea se lauda cu faptul ca fac sex cu 5 femei pe luna, cand o sa ajungi sa ai o relatie frumoasa de cativa ani si o sa te lauzi ca ai facut sex numai cu persoana ai timp de 5 ani atunci sa vii sa te lauzi! pana atunci...
aaa si sa nu uit: te asteptai sa fim si noi impresionati? ooo da sunt impresionat! tu zeu al sexului! pot sa te ating? imi dai un autograf?
si sa stii ca sunt sigur in proportie de 75% ca nici nu exista femeia asta...
salutare tie si cititorilor nostri big grin

| drhotzu a răspuns:

Hhhmmm tehnic nu prea ai dreptate, scuze ca iti spun...
milf = mother i like to ***
ce zici tu varsta 2 poti sa ii spui cougar daca vrei asa big grin

| CiprianTPU a răspuns (pentru drhotzu):

Ai dreptate! Scuzele de rigoare happy
Noi aici ne chinuim si tot nu avem dreptate. Ar trebui sa ne documentam mai mult happy. Am gasit definitia, acum nu stiu cat e de buna :
"Milf is a mother, of any age. She might be 21 and HAWT. Or 41. The term is offensive to those who do not want to be considered attractive and want to be motherly and ugly."

| Dana211 a răspuns:

La varsta aia nu e MILF! MILF e femeie la 40-40 si de ani! De facut fa tot ce poti da oricum n-o vei impresiona cu nimic ca la varsta ei are experienta. Eventual o sa te faci de ras

| Danny4all a răspuns:

Bai frate 1la mana nu fi fraier trageio bine de tot ca sa mai vrea si a-2a oara, 2 la mana nu te lauda la baieti pentru ca isi va da seama ca a facut o greseala tragandusio cu tine. o sa zica k esti copiill si astea. fa-o dar fa-o bine si pe ascuns!winking

| Strapachiosul explică (pentru Danny4all):

Prea tarziu baieti. Multumesc pentru raspunsurile voastre. Am facut-o deja. Ce sa zic. Destul de buna mamica. O sa mai apeleze la mine cand are nevoie

Întrebări similare