Esti prea mic/mica ca sa stii. Cand vei ajunge la maturitatea necesara, lucrurile vor veni de la sine.
Deci gata fara cuvantul asta ca tocmai mancai![]()
Practica dar nu ne impartasi noua experienta
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vine de la sine nu sunt anumiti pasi care sa ii faci asa ca stai linistita/linistit
Daca esti fata te vor invata baietii instant. pe mine mureau sa ma "mozoale' si nu numai pe gura; toti sunt inebuniti. iar dc esti baiat... in principiu trebuie sa ii bagi limba in gura cat mai adanc si cu cat mai multa flegma (/saliva) sa i-o intinzi pe buze /fata /gat/urechi/pe unde va mai vine ideea; cam asta e... depinde si cat de experimentata/curva e zdreanta. ai grija, multi baieti nu vor s-o mai faca cu tine daca afla ca ai facut sex oral inainte(cu ei sau cu altii
Maai... nenea, brigaela. acum, in 2010, copii, oamenii, aia care vor s se mozoleasca s mozolesc la cati ani vor ei, adica majoritatea asa fac. eu am avut primul' meu mozol l 8 ani si acum am 13 si un tip vrea s ma mozoleask si eu c draq s mai stiu d la 8 ani cum s face. fii si u in prezent. nu mai suntem in 1900 toamna atunci cand parintii ii bateau p copii ca sa nu s mozoleask pana cand s marita.
Exact cum spune si brigaela, lucrurile vor veni de la sine, dar daca totusi esti fata poti sa lasi un id
dya întreabă:
anonim_4396 întreabă: