Cu o oportunitate e destul si pe o parte nici odata nu sar merita sa ierti pentru ca omul care face o prostie o repeta chiar daca zice ca ii pare rau
Daca acorzi a doua sansa e bine, esti doar un pic naiv, dar inca recuperabil. Daca insa mai acorzi si a treia sansa esti o persoana fara demninatate care nu se respecta deloc
Depinde. Cand te inseala? Nu. De ce? O va mai face. Primul pas era m-ai greu, dar se va obisnui sa faca asta.
Daca nu-i inselare, atunci se merita a doua sansa, dar nu si a treia. De ce? Pentru ca ai impresia ca acea persoana este mai importanta decat tine, ii porti niste sentimente, ai planuri si vise de implinit alaturi de el, asta daca inca mai este ceea ce iti doresti.
Important este ce va face acea persoana in continuare, daca ii acorzi a doua sansa.
Poate da. depinde de fiecare pers in parte. eu nu am putut da a 2 sansna. dar peste ceva timp erau in stare sa iert! Cred ca e da a 2 sansa. dar este nevoie de putin timp.
În viata orice om merita o adoua sansa. Dar pentru acest lucru trebuie multa iubire si foarte multa vointa.
Daca crezi ca persoana respectiva merita, da de ce nu
Ori ce om merita o adoua sansa
Da... da-ti dau un sfat Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust! Sper ca ai prins ideea.
Depinde ce a facut, sincer eu i-as mai da una pentru ca chia il iubesc dar adaca ai fac ceva dupa c i-am dat a 2 sansa. salut frate taio acks ca mai sunt baieti pe lume. funda?
Depinde... daca iti dovedeste ca o merita nu te grabi sa dai o a doua sansa... gandeste-te inainte
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă: