As da orice sa te vad macar o data
As da orice sa fim ca altadata
• N-ai sa intelegi cat imi e de greu, nu esti in locul meu
• Dac-ai fi o clipa-n locul meu
Poate-ai intelege ce simt eu
• Stiu ca tu esti cel mai frumos lucru
Pe care-l vroiam si mi s-a intamplat
• In locul tau, nimeni, sunt singura mereu.
• Un cantec pentru tine
Poate va vorbi in locul meu
• De ce spui cuvinte in care nu crezi?
De ce pentru mine esti tot si nu vezi?
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine
Cand vei fi departe, iar vantul iti v-a ravasi parul, atunci vei stii ca iti duc dorul.
Pastreaza-mi amintirea, ia-o cu tine!
Si cand voi suspina...iti vei aduce aminte de mine!
Sper sa iti placă(creatie proprie)
Atunci cand mah dor gesturile tale, eu te fac sa te doara atitudinea mea. ![]()
eu n-o să te-ntreb cu câte fete ai mai umblat, nu-mi pasă nici dacă mai ţii la ele sau dacă le-ai uitat. eu o să te-ntreb doar : pe mine o să mă uiţi vreodată?
Nu-mi pasa mie ce zice lumea...lumea'i proasta si'o sa fie intotdeauna! ![]()
[:X:X:X]• Esti mult prea copil sa intelegi ce simt! Esti mult prea imatur sa intelegi ce vreau sa zic!"
"toate zdrentele sa moara eu il iert si a 8 oara
""
"Prea multe certuri prostesti! M-am saturat sa te crezi ceea ce nu esti!
"
Subconstientu` imi dicteaza : ca vrea sa il vada, ca il mai asteapta, ca vrea o dovada."bai fata esti beata? "iubirea dintre voi e moarta" deci... las`o balta"
"ღ♥Corpul` aprOape` peRfeCt'.Cnd` tEai uiTat` la` faTsSa`.Ai` vaZuth` un` copil` inOcCent`.Da` mai`tarZiu` ai` deScOpeRit` cum` eRa` Ea`.Pe` cAt` de` frumOASa` pE` atat` de` rEa`!; x♥ღ"
"Sunt un copil[
],intr'o lume cu probleme[;-j]. jocu' tau[
], regulile mele[; x]
`!="
"~[:X] Fii Fata D3St3ApTa Acum. T3 aDuC p3 DrUmUl BuN. Poti Sa AjUnGi R3P3D3 sUs. Cu Un CoMpRoMIs In PlUs. [:X]~"
"aud vorbe` parsive despre mine`.si continua barfaa`.da cand vorba ajunge la mne.ishi cere scuze tarfaa`!"
"Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!"
"O PeReChE De OcHi AtAsAtZi NoRmAl
Pe O fata De PrInTeSa
si Un CoRp Criminal`:X =p~"
. Si n`ai de gând să mă laşi curând. şi totuşi te cred pe cuvânt` chiar daca o iau râzând`
Te înebunesc`
Ce o să faci când mai cresc`?
Da ştiu eşti gata să mă faci` să Te iubesqq`"
"Ma`IubesTi` o SapTamanaa`Shii apoii`Ma Lasiii` O lunaa`
. Spuii` qa vii shii` Nu maii Viii`
.ajaa` imi faciy zii dee zii:X:X:X:X"
in loc sa pui status triste ai putea sa ii faci in necaz ...sai arati ce-a pierdut
♦ Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! Nici nu e nevoie. e chiar aici langa mine.
-Imi cade-o lacrima din ochi.Shi nu stiu ce-i cu mine. Dar un singur lucru stiu, MI-E TARE DOR DE TINE.
-te rog sa te intorci acum, ca-mi este tare dor de tine, asculta-ma ce vreau sa-ti spun, Impaca-te cu mine!
-In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.
-Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
-Nu-mi stricatzi proasta dispozitzie.
-Tu de vei iubi pe altul, eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!
Sper sati placa.
Daca zimbesc, nu inseamna ca nu ma doare. Daca zic nu, nu uita ca pot zice si invers. Daca nu sunt alaturi, nu inseamna ca nu sunt cu tine...
Se spune ca vremea e frumoasa Atunci cand in suflet e soare Se spune ca ploaia e mai rece Atunci cand in suflet te doare Se spune ca vantul nu bate deloc Cand iubesti… Cand frunzele toate se misca Sa stii ca-mi lipsesti...
Tu mai facut sa sufar asa mult pentru mine un gram de iubire nai avut te-ai folosit de iubirea mea sa ati vindeci rana lasata de altcineva
Ma intreb mereu acelasi lucru de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi daca nu suntem facuti unul pentru celalalt... De ce ne-am intalnit? De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu? … daca nu a