Daca nu te simti pregatita, mai astepta putin. E clar ca aveti o relatie serioasa, in care mai puteti astepta fara stress. Atunci de ce sa te arunci cu capul inainte intr-un lucru de care te temi. A face dragoste este minunat, daca iti doresti cu adevarat si ai si varsta necesara pentru ca corpul si mintea ta sa fie pregatite.
Depinde de tine. daca tu esti pregatita sau nu ca sa faci pasul asta.eu una zic sa te gandesti bine daca vrei sau nu ca dupa aia sa nu regreti daca il cunosti foarte bine si daca se comporta frumos cu tine si etc eu zic ca nu ai sa regreti.si nu ai de ce sa iti fie frica.toate trecem prin faza asta mai devreme sau mai tarziu. vorbeste cu el si explica`i ca esti virgina ca sa nu te bruscheze daca te doare si totul va fi bine.multa bafta :*
Sa faci ce simti.Nu trebuie sa o faci pentru ca aveti nu stiu cat timp impreuna sau din alte motive. O faci cand simti, cand crezi ca esti pregatita.Pe langa asta nu ai specificat varsta ta. Oricum daca ai mai putin de 16 ani te sfatuiesc din proprie experienta sa nu iti incepi viata sexuala pentru ca e prea devreme. Dar sa revin la intrebarea ta, cand crezi tu ca esti pregatita si daca tu crezi ca el merita, ca el te iubeste asa cum il iubesti si tu pe el atunci de ce nu? Mult succes si sper sa iei decizia corecta.
Raspunsul ti'l dai tu singura, daca va iubiti si credeti ca e momentul, atunci de ce te temi? ma gandesc ca el nu are nici'o retinere ci tu trebuie sa te hotarasti. daca nu esti convinsa, mai asteptati, daca te'a asteptat atata timp, te va mai astepta unpic desi, nu cred ca exista moment potrivit pentru asta, niciodata. intodeauna ne va fi unpic frica dar trece. succes
Nu inteleg. de ce sa iti fie frica? O data ce tia aratat ca te iubeste nu exista alt motiv pentru teama. Sa inteleg ca e pentru prima oara nu? Oke! Daca tu il iubesti si crezi ca merita lucrul asta at fa-o. Bafta si ai grija ce decizii iei:*
Avand in vedere ca a stat 1 an dupa tine, cred ca a cam venit vremea si daca il iubesti si te iubeste, nu ai ce sa regreti.
Eu am asteptat pana la 23, dupa casatorie.Sotul meu la fel, pana la 24.Nu am pierdud nimic, am recuperat totul dupa.Am discutat cu multe fete care au spus ca au avut o relatie de prietenie foarte faina dar ca dupa relatia sexuala s-au simtit murdare, folosite.Cred ca virginitatea e un dar de la Dumnezeu impachetat pentru sotul tau.Si psihologii spun ca fiecare avem o anumita capacitate de a ne atasa afectiv si daca o irosim in multe relatii ducem in casatorie numai zdrente si ne miram ca nu mai gasim pe nimeni de care sa fim atat de extaziati ca la incaputul vietii sentimentale. Tu poti ajunge oricand ca celelalte fete implicate in relatii nesigure, ele nu mai pot niciodata recastiga ceea ce tu inca ai. E un dar valoros, nu-l pangari. Tu alegi daca vei duce in casatoria ta numai zdrente, fizic si psihic sau te pastrezi pentru cineva de care sa te bucuri o viata intreaga, fara vinovatii, regrete, fantome, rani sufletesti. Poti da totul fara sa ai, bineinteles nici o garantie ca relatia va dura sau sa te rogi pentru viitoarea casatorie si sa amani preiteniile, sexul, sa-ti vezi de educatia ta pana cand esti pregatiata pentru casatorie.