| Noreasontosimle a întrebat:

Sunt fata, 19ani si..prietenul meu este de aceeași vârstă. Am fost împreună, ne-am certat, ne-am împăcat ne-am certat şi acum ne-am împăcat din nou. Mi-a spus ca el a fost nesimțit și că vrea să-l iert, ca eu am fost cuminte si. In fine. Ne-am împăcat si acum continua sa ma supere cu aceleași chestii pe care le făcea si înainte. Adică e nesimțit câteodată, nu mi da atenţie cât as vrea eu. Si in ca o chestie, nu s-a pus deloc problema de sex. Decat la început când...a încercat sa mi propuna si i-am zis ca nu se va întâmpla nimic pana nu ma conving eu cat de cat de el. Pentru ca... Eu sunt virgină.Si nu a mai continuat. Când sunt cu el, nu e genul care sa ma sărute non-stop. El ma pupa, îmi pupă mâinile, ma pupa pe frunte, dar tot timpul da cu bâta in balta cu atitudinea lui de băiețaș. oh go on..Mai ales când sunt mai multi in preajmă... Nu prea știu ce să fac... Ce sa înțeleg, eu recunosc ca sunt îndrăgostia de el. Si îmi e teama ca dacă îi voi arata asta, se va plictisi, dacă nu, îl voi îndepărta. ce sa faaac? crying

6 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Trateaza-l o perioada cu indiferenta, nu-i accepta toate intalnirile, spune i ca ai alta treaba! e greu, stiu... dar merita pentru ca asa iti vei da seama daca el actioneaza in urma indiferentei tale! nu exagera dar pur si simplu lasa l pe el sa faca primul pas, nu i raspunde din prima la telefon, fii mai retrasa. la mine a funtionat

| neutrino a răspuns:

Esti destul de mare pentru a intelege cum stau lucrurile la voi: tu esti indragostita de el, iar el te place, nimic mai mult. Chiar daca ii vei oferi si sex, el purici multi langa tine nu va face. Asadar, tu alegi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te maturizezi.

| CristinaCtC a răspuns:

Fi mai indiferenta, sunt sigura ca o sa il cam sperie atitudinea ta si iti va acorda atentie. E ceva gen ''Lasa-l liber iar daca te iubeste se va intoarce''. Nu trebuie sa alergi dupa el, ca normal o sa te ia de proasta si apoi isi va gasi o alta fata. Succes!

| JessJessie a răspuns:

Cred ca el e primul care ar trebui sa actioneze nu tu, pentru ca tu te-ai implicat pana acum, el mai mult a facut chestii bune si apoi si-a pus piedica singur. Daca tine la tine nu te va parasi pentru greselile lui.

| Anonim1045 a răspuns:

Lasa-l o vreme, fa-l sa inteleaga ca trebuie sa faca mai mult pentru tine, ca trebuie sa se comporte mai bine cu tine...ca tu esti o persoana independenta si daca vrea sa fie cu tine sa fie sau nu...stii cum e vorba aia, "usa e deschisa, daca vrei sa intri, intra, daca vrei sa iesi poti sa iesi, numai sa nu stai in prag."