| Wihox a întrebat:

Sunt in pana de inspiratie si foarte subiectiv. Asa ca ma bazez pe voi. Am primit un video de la o fata si nu stiu ce vrea sa imi transmita asa ca va las pe voi. http://www.youtube.com/watch?v=KdMYQB6nuV0. I-am spus ca nu inteleg ce vrea sa zica si mi-a zis sa ma mai uit odata. Da-ti cu parerea ca e gratis.

8 răspunsuri:
| Wihox explică:

A vrut sa imi transmita ca Basarabia Pamant Romanesc, am inteles laughing

| Danysan a răspuns:

Daca fata e din afara -Rep Moldova-incearca sa iti arate ca nu aveti cum sa fiti impreuna si ca totu e in van.Dar daca e de la noi -atunci lucrurile se schimba -incearca sa atraga atentia asupra faptului ca lucrurile materiale nu ar trebui sa primeze inainte Iubirii!

| Wihox explică (pentru Danysan):

Nu e din rep Moldova, dar cred ca asta vrea sa imi transmita. Nu are de ce sa imi atraga atentia asupra lucrurilor materiale.

| Wihox explică (pentru Danysan):

Ai avut dreptate. "incearca sa iti arate ca nu aveti cum sa fiti impreuna si ca totu e in van".

| Danysan a răspuns (pentru Wihox):

Aiurea dar banuiam eu ceva. Pana la urma asta e.

| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Cred ca...e iubita ta? pentru ca ar insemna ori ca te inseala, ori ca te place...

| TheoryOfHarmony a răspuns:

Vrea sa spuna ca :
1. Este moldoveanca.
2. Te place.

| diteradrian a răspuns:

E scrisa in rusa laughing in traducere ar fi "poveste despre dragoste" sau ceva de genu' asta.
Probabil fata aceea si-ar dorii si ea sa fie in locul acelui baiat care o iubeste si ii ofera fericire.