anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un tip. Ma atrage, tin la el, dar e ceva la el nu stiu. e linistit si ma face sa ma simt si eu la fel. Nu e rau, pentru ca imi place, doar ca a aparut in viata mea un prieten mai vechi care e cam cum sunt eu sau cum as vrea sa fiu, numai ca eu nu prea o arat. E pervers, e acel gen de baiat care daca poate vrajeste cu un oras intreg. dar ma atrage si imi e mai usor cu el sa vorbesc despre anumite chestii. Vreau sa rup relatie pentru cel de-al doilea numai ca stiu ca voi regreta.Dar pe de alta parte nu as renunta nici la al doilea, imi ofera chestii minunate la care numai visam pana acum ceva vreme.
Ce sa fac? La care dintre ei sa renunt?

4 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Lasa-l pe primul pentru ca il faci sa sufere apoi degeaba.Se vede clar ca nu tii la el daca iti pui semne de intrebare in legatura cu altul! Al doilea imi suna familiar, asa ca mine.Ai grija ca el o sa te lase si n-o sa te iubeasca. Daca nu ma crezi o sa-ti amintesti de ce ti-am spus daca o sa fii cu el!

| cataioa603898 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu iubitul tau, sa-i spui ce nu-ti place sau ca ai vrea sa-ti ofere anumite chestii... sincer functioneaza daca incerci sa comunici mai mult cu el si sa-i arati ca poate sa-ti spuna orice... Despre al doi-lea tip, as spune ca e genul de baiat care sta cu o fata o saptamana si apoi gaseste alta mai interesanta. Alege-l pe iubitul tau, vei regreta mult daca nu o vei face. Chestiile materiale sunt mai putin importante decat iubirea.

| NumeciudatT a răspuns:

Nu e frumos ce faci sad punete in situatia actualului pr si vezi cum s-ar simti el ( tradat, umilit etc, eu am patit asta ) gandeste-te bine. daca vrei o relatie serioasa alege-l pe cel linistit etc/parerea mea sad

| Jony123 a răspuns:

Tu ce vrei de fapt? Perversiune, sex nebun eventual si o relatie de ocazie? Pt ca, cam asta tiar oferi al doilea tip.
Vrei o relatie de durata, un baiat care sa te respecte si sa te iubeasca? Pai ramai la prietenul tau si invata sa fi mai matura, dai dovada de copila cu intrebarea asta? Si gandeste-te mai bine daca ai sentimente pentru el sau daca poti sa ai, daca raspunsul e nu, ar fi bine sa-i spui in fata si sa-l lasi, il vei face sa sufere si o sa se enerveze mai rau pentru ca il vei minti si dezamagi si mai tare sad
Funda?