| iuli_2345 a întrebat:

Te doare atunci cand e pentru prima data cand o faci. am 17 ani si cam sunt hotarata sa fac lucru asta cu prietenu meu dar imi e cam frica de aceea durere. O sa fie aceea durere si cand veri face a 2a oara?

6 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Te poate durea mai mult sau mai putin si prima si a 2 oara,asta depinde de mai multi factori,de el cata experientza are, de el cat groasa o are, de tine cat de tare este himenul, cat de excitata esti.etc.

| 4l3x a răspuns:

Tu esti sigura ca vrei sa iti incepi viata sexuala? esti sigura ca sti destule despre asta si despre masurile contraceptionale? Esti sigura ca iubitul tau merita? Esti sigura ca nu o sa faca sex cu tine si peste o saptamana te va lasa? Eu zic sa te mai gandesti, o sa te simti foarte naspa cand o sa vezi ca ai facut sex cu el si te-a lasat, el o sa isi mai treaca o "alta" pe listawinking dar u? o sa te simti folositawinking deci eu zic sa te mai gandestiwinking

| florg78 a răspuns:

Sa faci dragoste e unul din cele mai frumoase momente ce nea mai ramas, asta in conditile in care cele 2 pers inplicate se iubesc si isi doresc asta,si nu o fac doar din curiozitate sau ca urmare a unui santaj sentimental.o sa te doara mai mult sau mai putin,depinde de la pers la pers,depinde de partener cat de delicat e cu tine in momentul contactului,depinde de preludiu de cat de bine te exciti, de intimitatea pe care o aveti, uneori doare si a 2 oara dar mult mai putin, sa nu te astepti ca de primadata o sa te simti ca in rai, placerea se simte in timp in functie de voi de cum sa completati unul pe celalant.foarte important sa nu uitati de protectie, e foarte inportant.in rest de voi depinde

| gaby37 a răspuns:

Mori de durere

| LoveSroL a răspuns:

Nu doar prima data^^ sper ca te-am ajutat happytongue fundita?

| AdaLoveAlinCuGuraMare a răspuns:

BUna iuli.
Durerea depinde de la pers la persoanawinking
Daca iubitul tau va sti cum sa te ia nu cred ca vei simti ff mult
A doua oara nu cred ca te va mai durea. oricum eu nu stiu sigur, asa ca asteapta raspunsul unei fete ma experimentate sau care a trecut prin astawinking