Te poate durea mai mult sau mai putin si prima si a 2 oara,asta depinde de mai multi factori,de el cata experientza are, de el cat groasa o are, de tine cat de tare este himenul, cat de excitata esti.etc.
Tu esti sigura ca vrei sa iti incepi viata sexuala? esti sigura ca sti destule despre asta si despre masurile contraceptionale? Esti sigura ca iubitul tau merita? Esti sigura ca nu o sa faca sex cu tine si peste o saptamana te va lasa? Eu zic sa te mai gandesti, o sa te simti foarte naspa cand o sa vezi ca ai facut sex cu el si te-a lasat, el o sa isi mai treaca o "alta" pe lista
dar u? o sa te simti folosita
deci eu zic sa te mai gandesti
Sa faci dragoste e unul din cele mai frumoase momente ce nea mai ramas, asta in conditile in care cele 2 pers inplicate se iubesc si isi doresc asta,si nu o fac doar din curiozitate sau ca urmare a unui santaj sentimental.o sa te doara mai mult sau mai putin,depinde de la pers la pers,depinde de partener cat de delicat e cu tine in momentul contactului,depinde de preludiu de cat de bine te exciti, de intimitatea pe care o aveti, uneori doare si a 2 oara dar mult mai putin, sa nu te astepti ca de primadata o sa te simti ca in rai, placerea se simte in timp in functie de voi de cum sa completati unul pe celalant.foarte important sa nu uitati de protectie, e foarte inportant.in rest de voi depinde
BUna iuli.
Durerea depinde de la pers la persoana![]()
Daca iubitul tau va sti cum sa te ia nu cred ca vei simti ff mult
A doua oara nu cred ca te va mai durea. oricum eu nu stiu sigur, asa ca asteapta raspunsul unei fete ma experimentate sau care a trecut prin asta