| vitioc a întrebat:

Va rog scriti niste compleminte une fete, ia are ochi albastrii care ma atrag este un ideal ce ii pot spune ce ati dori fetelor sa auyiti de la un baiat_

8 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Esti o dulce si te plac asa cum esti!
Imi place frumusetea ta naturala!
Ai niste ochi minunati!
Tigrutzul din mine vrea pisicuta din tine(asta mi-a zis-o iubiy-il ador cand spune asta) nu o plictisi cu fraze deja ''fumate'' de pe net! spune-i ceva sa vina din suflet, fii fincer~

Răspuns utilizator avertizat
| asdfghjkl_1325 a răspuns:

In locul tau, as face complimente unui manual de romana poate te lasa sa inveti mai usor limba noastra.

| Emanuelaema a răspuns:

Gramatica ta lasa de dorit.
Mai bine consulta un manual de clasa a 6-a unde gasesti si "Complementul" si lasa "complementele" pentru fetelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i asa: Mai bine ma duc sa ma impusc decat sa-ti dai seama cat de incult sunt!
Sa stii ca sunt fata, si daca mi-ai spune ceva folosind vocabularul tau elevat m-as duce si-as sta de vorba cu un caine. Cu siguranta e mai inteligent ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am ochii albastri! nu cred ca e neaparat sa ii spui complimente skoase d p net trebuie s ii spuii ceea ce simitzi u.azi ii spui ca e frumoasa maine ca e urth.deci nu-s ce sa-ti zic mie cand imi vb candva despre fizicul meu.aud doar ca am oki faini(ca sunt buna)ca ...buff.nu cautza p net spune-i ceea ce simti!

| danny_5717 a răspuns:

Complimentele le faci dupa fiecare persoana asa ca incearca sa ii scoti in evidentza trasaturile ei.