Nu, din moment ce n-am crezut despre nici una ca-i aleasa.
Acum cateva saptamani, din pacate, se vede in primele mele intrebari aici. ![]()
Dar sa zicem ca m-am inselat doar partial, nu complet.
A tale m-au speriat, sincera sa fiu. ![]()
Alinare aduc mai mult a lui Plato, dar in privinta lui am dubii. Adica mi-ar placea sa fie cum zice el, dar acum, dupa ce-am experimentat un esec in care am pus suflet... nu stiu ce sa zic. El imi zice ca totul va fi bine, ca totul mi-e pus pe tava.
Ar fi foarte frumos dar na...
Luna trecută am vorbit 5 zile cu o fată prin sms, ce spunea că mă acceptă așa cum sunt în căruț și când m-a invitat pe Facebook avea poze indecente și i-am cerut în 24 de ore să-și actualizeze profilul și îmi spune că e lezbiancă. Chiar sunt în căruț, merit să fiu bătea de joc a ei?
Parca nu vreau sa accept realitatea pe care o descrii tu, si nu vreau nici sa "zbor" printre nori ca Plato. ![]()
Tocmai de aceea v-am comparat atunci in intrebarea mea, ca parca e cerul si pamantul.
Iar eu ma gandeam ce sa cred.
Am mai avut discutia asta, ti-am spus ca sunt alte lucruri mult mai importante.
Desigur ca ma cred. Sunt unele calitati care, daca le are, te fac sa nici nu te mai poti gandi la fizic.
Deci tu vezi calitatile oamenilor de pe strada, wow, ai puteri supranaturale
Am crezut ca ea va fi dar îmi dă mesaj si îmi spune sa nu mai gandesc atât de departe si sa nu mai am așteptări mari de la persoane ca o sa ajung sa fiu dezamăgit...
De ce nu ai continuat mai ca o faceai sa te placa? Te strica glumele proaste
Sa ma placa? cine ma iubeste mi-a demonstrat cand eram la un pas de moarte, numai am nevoie de nimeni, daca mor stiu cine ma va plange, macar asta afli cand esti la un pas de moarte
Nu exista omul perfect(nici barbat, nici femeie), nu exista alesul/asa, nu exista suflet pereche. Asta sunt vrajeli ieftine, povesti nemuritoare inventate de si pentru muieri credule, la care se adauga si cativa barbati naivi care pun botul. Acea Disney-ificare feminina a conceptului de dragoste eterna cu specimenul ideal/perfect/ales/unic care este schimbat odata la saptamana, luna, an din motive de plictiseala, familiaritate, schimbarea perspectivelor, schimbarea obiectivelor in viata, razgandirea, curiozitatea pentru alti parteneri/re. Lasati prostiile copii. Mitul omul singurlar, perfect, unic (barbat sau femeie) este amuzant SI ATAT. Amuzant de imbecil!
Asta e slabiciunea muierilor si a ta: apare cineva suficient de apetisant, atragator si iti rosteste niste cuvinte imbietoare si esti plastilina in mana respectivului. Asta e slabiciunea tuturor muierilor: puterea cuvantului spus. E suficient sa-ti zic ceva ce vrei sa auzi. Muierea are prostul obicei sa creada si peste ani cuvintele spuse care s-au dovedit a fi false. Eu ca barbat, cand cineva imi spune ceva, am tendinta nativa sa ignor complet sau sa nu cred pana nu inspectez eu. O fac instinctual. Mai mult de atat, orice deviere in promisiunea facuta mie de cineva, o accept instant. Mi-a promis cineva ceva si si-a retras promisiunea in ultimul moment. Am acceptat instant ca din momentul in care a promis ceva si momentul prezent s-au intamplat anumite evenimente si au aparut variabile in ecuatie care au facut imposibila infaptuirea acelei promisiuni. Accept ca aceste lucruri se intampla.
Ori muierea, exact invers. Si tu faci la fel. Daca iti spune cineva ceva, daca iti promite cineva ceva te agati de cuvantul ala spus si nu mai dai drumul nici sa-ti puna careva streangul de gat. Muierile sunt atat de proaste, iar asta a spus-o chiar o colega de servici.
Asta e slabiciunea voastra a muierilor. Cu un cuvant spus, va transformati in legume si putem face ce dorim din voi. Si n-ai ce sa-i faci, e in natura voastra de muieri sa va agatati ca scaiul de cuvintele cuiva ca si cum ar depinde viata voastra de asta. Patetic si amuzant.
Am fost dezamagit de investitiile facute in anumite relatii. Privind inapoi nu tanjesc dupa nici o fosta (mai putin dupa tiganca decare iti ziceam). Nu-mi pare deloc rau dupa ce am pierdut. O zic cu toata sinceritatea, nu-mi doresc nici o fosta inapoi.
Te inteleg,eu cel mai mult uram cand eram pus in zona prieteniei iar proasta se compromitea cu baieti rai apoi se plangea la mine,eu eram tamponul ei emotional,sau astea cu sufletul, in loc sa imi spuna nu te plac la fizic si asta, ele jucau teatru, fete sincere sunt rare, majoritatea sunt ipocrite, prefacute, joaca teatru
anonim_4396 întreabă: