| stoicus a întrebat:

Viata nu are nici un rost pentru mine. Sunt un ratat. Nimeni nu ma vrea. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Swallow a răspuns:

Toti ajungem pina la urma la asa un moment.Ce trebuie sa faci tu acum?! Sa le dovedesti tuturor inclusiv tie ca nu esti un ratat,ca nu e asa,ca cum vei vrea asa va fi; ca poti; ca poti sa treci peste asta cu capul sus si mindru fara sa mai intorci privirea in urma sau un jos. Iata ce trebuie sa faci! Sa capeti increderea in tine; sa t euiti in oglinda si sa-ti zici opusul la intrebarea aceasta. Nu esti un ratat! Iar viata ta are rost, daca pina la urma nu pentru tine, pentru ceilalti da. Toti avem un scop si un tel pe pamint.Ca sa te vreie cineva, trebuie sa te vrei tu mai intii. Bye` si good luckwinking P.s. nu esti un ratat~iar viata ta are rost )

| andrw12345 a răspuns (pentru Swallow):

Esti bun omule! thumbs up

| Swallow a răspuns (pentru andrw12345):

Amm.sunt fata happy

11 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Cati ani ai? de ce gandesti astfel? Ai rabdare, va veni ea si fata aceea care sa stie sa iti aprecieze sensibilitatea si felul tau de a fi! Fruntea sus si gandeste pozitiv! VIATA e frumoasa si merita traita la maxim...profita de frumusetea si farmecul ei! Multa bafta!

| foxi a răspuns:

Sa iti revii si sa nu mai fii ratat! Corecteaza greselile!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Chiar crezi?

| Agradável a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai, daca lumea din jurul tau este una in care nu te poti integra, poti sa-ti termini studiile si apoi sa pleci... exista o infinitate de lumi pe lumea asta, nu ai cum sa nu-ti gasesti locul, probabil esti si tu din acele persoane care nu s-au nascut in locul potrivit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi negativ in gandire suferinta e ceva normal in viata / gandeste pozitiv si nu baga in seama ce vb alti de tine o viata ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capu sus frate, cu totii avem probleme si ne gandim la diverse, ce si cum. Trebuie sa fi puternic, roaga-te sa gasesti o cale si raspuns la ceea ce-ti doresti.
Capu sus!

| andrw12345 a răspuns:

Stiuuuu 2Reasons...mi-am dat seama big grin nu esti om?laughing >big grin

| Swallow a răspuns (pentru andrw12345):

Sunt,pentru orice eventualitate big grin ca prin expresia aia mai mult imi vine genul masculin big grin dar acum mi-am dat seama ca am facut eu greseala big grin cum in expresia aia " merg pe drum doi oameni si o femeie " laughing sorry`

| BMR a răspuns:

Daca iti recapeti increderea in tine totul vine de la sine. Incet incet incearca sa cunosti oameni noi si sa comunici cu cei care sunt in aceeasi situatie ca si tine. Sfaturile parintilor te vor intari asa ca vorbeste si cu ei. Dar totusi incearca singur iar apoi cere ajutorul parintilor.