| Biaa96 a întrebat:

Voi ce faceti cand cineva va rupe inima in doua? Pentru ca eu degeaba lupt sa o am iar intreaga, cred ca e imposibil...niciodata nu va mai fi la fel. :-

16 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ba sigur ca va fi. Totul trece, crede-ma! Dragostea si suferinta pentru el, vor trece. Timpul le vindeca pe toate. Incearca sa nu te mai gandesti asa mult la el, si sa iti distragi atentia... iesind afara, stand cu prietenii etc. :*

| Libelle a răspuns:

Mama lor de inimi frante!
Toata lumea sufera.Toti suferim, din diverse motive, poate nu in acelasi timp, nu din aceleasi cauze, dar nu esti singura pe care o doare.
Si de multe ori e mai bine sa accepti tot ce ti se da.Sa privesti lucrurile in fata, sa le analizezi, sa tragi concluzii si sa te hotaratsi ce vrei sa faci-indiferent de situatia in care etsi.Sa fii puternica, ca persoana, ca fata, ca om.
Plangi dupa un tip cunoscut de cateva zile care si-a batut joc sau dupa un tip la care tineai mult, ati avut o relatie, o legatura?
In primul caz-duca-se.Meriti ceva mai mult.
In al 2-lea-sunt momente care trebuie apreciate.Nu-ti incarca sufletul cu ura, cu disperare, cu gelozie, cu plangere de mila.
Gandeste limpede ca nu poti sa uiti in 2 zile, in 2 saptamani, in 2 luni o persoana pe care chiar ai iubit-o.Si a iubi e ceva complex, prea complex.
Trebuie sa ai rabdare, sa iei lucruile usor.Azi te simti mai bine maine iti vine sa te urci pe pereti de nervi sau sa te pui langa un perete si sa privesti in gol.Si usor, usor cu vointa vor fi mai dese primele momente, dar trebuie acceptate toate.Trebuie sa te lupti sa treaca.
Nu ai nevoie decat de respect de sine.Doar nu ai sa te lasi asa...sa dai in depresii.Nu se intoarce el daca faci asa, garantat nu.Si decat sa ai o persoana care sta din mila langa tine mai bine te lipsesti, si de prietenie, si de tot.
Nu va mai fi la fel.Ca treci peste o perioada, incepe alta.Viata e diversa.

| oLeNNNao a răspuns:

Las timpul sa vindece ranile happy. Pana la urma doar el te mai poate face sa uiti happy

| Mao a răspuns:

Îmi dau o palmă peste faţă după vreo oră de plâns şi realizez că persoana respectivă nu a fost îndeajuns de bună încât să-mi rămână alături. Şi atunci nu regret nimic, mă adun, mă ridic în picioare şi merg înainte. Nu sufăr pentru oricine, nu am de gând să trăiesc în depresii şi agonie.

| Sara2 a răspuns:

Eu beau si plang de regula(stiu ca e gresit dar asta simt)
degeaba spune lumea "incearca sa gasesti ocupatie etc" ca gandul tau este intr-un singur loc, rana se va vindeca in cativa ani 4-5, dar de uitat nu vei uita niciodata
la mine deja e 1 an jumate si inca inima mea e bucatele

| ViVi99 a răspuns:

Eu ma gandesc mereu ca mai exista cineva pentru mine. Nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa suferi. Trebuie sa fi puternica si sa lupti cu suferinta care ti-a creeat-o. Nu trebuie sa mai ai contact cu el si asa sentimentele pentru el iti vor disparea. Ca sa mai uiti de el, cel mai bine este sa faci diverse activitati, unde poti cunoaste baieti. fa-ti un nou iubit si vei uita de cel vechi. daca o sa stai mereu in casa, inchisa in tine, plangand mereu nu o sa cunosti baieti. Vazandu-te trista nici baietii nu te vor aborda. Cel mai bine este sa cunosti o persoana nouahappy

| Amelya02 a răspuns:

Sincer, niciun sfat, nicio incurajare nu m-ar ajuta.
Cred ca mi-as cumpara o sticla de ceva, si as incepe sa dau pe gat.
Jack Daniels
Sheridan
Cu niste muzica preferabil, undeva departe de civilizatie. As tipa si as plange, si m-as descarca. cred ca m-as simtii bine.

sau probabil m-as imbraca frumos,
m-as duce intr-un orasel mai apropiat, la un club, as cere un pahar de whisky sau altceva si as accepta toate oportunitatile ce mi se ivesc, as flirta cu cineva, as lasa sa mi se plateasca consumatia, as dansa.
Toate astea cu o oarecare masura, nu m-as face manga!
Decat sa stau in casa si sa ma deprim, gandindu-ma la ce m-a facut sa sufar, mai bine m-as straduii sa uit, si sa privesc inainte!

| BlueDreams a răspuns:

Nu e nimic mai dureros decat sa simti ca inima ta nu iti mai apartine, ca exista altcineva care detine jumatate si chiar daca nu mai are nevoie de ea, tot nu ti-o da inapoi.Crede-ma ca e mult mai dureros sa stii ca cineva pentru care ai da totul nu a avut niciodata nevoie de inima ta chiar daca a avut-o mereu. Dar peste lucrurile astea se trece, mai greu dar SIGUR! E un proces prin care trebuie sa treci dupa o despartire: negare, ura, resemnare si continuarea vietii.Aici esti tu si cu tine..trebuie sa inveti din nou sa te simti pe cont propriu, sa te iubesti pe tine si sa recapeti incet increderea pe care ti-o datorezi.Si tine minte un lucru:privesti in fata mereu si in spare doar ca sa vezi amintirile prabusindu-se una cate una in timp ce inainte ti se deschide un nou drum.Fii puternica, deoarece oamenii puternici au numai de castigat.

| Ivallll a răspuns:

Pfff sad toata lumea sufera. Odata cu trecerea timpului vei vedea ca incet, incet vei putea iubi din nou. Cum au spus si ceilalti trebuie sa ai rabdare, nu merita sa suferi pentru nimeni.Gandeste-te ca o singura viata ai! Stiu ca e greu ..toti am suferit pentru cineva. dar persoana respectiva merita sa suferi pentru el? Sfatu meu e sa incerci ca treci peste vei intalni odata si odata pe cineva care sa stie sa te iubeasca si sa nu te faca sa suferi:*:*>big grin

| Sburatorul a răspuns:

Asta e doar parerea ta pe moment. Probabil ''ti-ai rupt-o in doua'' de curand si e normal sa suferi. Oricine trece prin asta ^_^. Dar daca nu asculti melodii triste si sa te gandesti la persoana care ''ti-a rupt inima'', cu timpul ai sa vezi ca se mai duce din durere.
Capu sus, asta e viata.

| eluboy13 a răspuns:

Cred ca singurul lucru care imi poate rupe inima in doua sunt banii.Si cand pierd multi, ma pun sa ma culc, asta ca sa uit de suparare! big grin :*

| Ina93 a răspuns:

Nu iti pierde rabdarea ..si nu mai suferi
gandeste-te ca cineva va fi mai bun de cat fostul
pana la urma nu ori ce om e la fel
sincer eu cand ma despart de cineva sufar 2 maxim 3 zile si dupa ma gandesc ca va fi alt cineva mai bun ca el.

| XpandereX a răspuns:

Trebuie satreci peste cu durerea si sa uiti de el, poate gasesti pe altu si ve-ti fii fericiti

| RilaIepur a răspuns:

O lipesc cu lipici sau imi iau alta. Un pic in gluma dar tot in serios.
Adica usor usor trec peste si uit de ea, pentru ca trec prin noi aventuri, intamplari frumoase sau imi fac o noua dragoste.

| MILPRO a răspuns:

O lipesti cu Picatura!

| ValerdelaPomezau a răspuns:

Ii spun persoanei care mi-a frant inima ca o sa ma razbun.